S’allarga fins al setembre el termini per participar en el Premi a iniciatives de desenvolupament empresarial al Bages

La situació derivada de l’estat d’alarma i confinament per evitar el contagi del COVID19 ha fet modificar les dates de presentació de candidatures per a la quarta edició del Premi a iniciatives de desenvolupament empresarial del Bages. Si bé inicialment el termini de presentació finalitzava el proper 30 de març, les entitats impulsores han decidit allargar-lo fins al proper 30 de setembre tenint en compte que no es donen les circumstàncies socials per a una correcta valoració dels premis ni tampoc entra dins les prioritats d’empresaris i emprenedors presentar-se a convocatòries d’aquestes característiques.  

La convocatòria és organitzada per l’Associació de Professionals Sèniors al Servei del Territori – Gest!, amb la implicació de l’Ajuntament de Manresa, l’Obra Social ‘la Caixa’, la UOC, l’Escola Superior d’Enginyeria de Manresa i UManresa-FUB.  

L’objectiu del premi és incentivar qualsevol tipus de projecte empresarial d’emprenedors a la comarca del Bages que aporti la suficient entitat per ser reconegut, potenciat, finançat, i, si cal, acompanyat per al desenvolupament de la seva activitat.  

L’acord contempla una dotació econòmica global de 7.000 euros en premis que lliura l’Obra Social “la Caixa” i que es distribuiran en un premi de 5.000 euros per al projecte guanyador que ja hagi iniciat l’activitat i un altre de 2.000 euros per a projectes que encara no hagin començat. La convocatòria inclou tres premis complementaris, que consisteixen en dues beques de 1.500 euros cadascuna en concepte de beca d’estudis de Postgrau o Màster de l’àmbit de l’empresa del Centre Internacional de Formació Contínua del campus Manresa de la UVic-UCC. A més, la Universitat Politècnica de Catalunya atorga un ajut complementari de 1.000 euros que s’atorgarà a la línia d’activitat iniciada. 

S’allarga fins al setembre el termini per participar en el Premi a iniciatives de desenvolupament empresarial al Bages