Vés al contingut

Servei d'idiomes per a empreses

Formació a la mida de cada empresa

Formar els vostres treballadors i els vostres equips en idiomes és una inversió de futur cada vegada més essencial per a empreses grans i petites. La nostra formació en idiomes per a empreses està pensada per adaptar-se al màxim a les necessitats de cada companyia i cada sector industrial.

Amb aquesta finalitat, posem a disposició dels nostres clients una varietat de formats que permetin millorar el domini d'idiomes del seu personal:

  • Cursos convencionals amb acreditació oficial
  • Classes de conversa o de manteniment
  • English for specific purposes en àmbits com enginyeria, logística, turisme, agricultura/alimentació, salut/sanitari/sociosanitari, automoció, comerç, informàtica/sistemes, disseny i moda, indústria aeroespacial etc.
  • Cursos d’especialització per competències comunicatives (atenció telefònica, presentacions en públic, negociació internacional, mediació, etc.)

Cada curs es dissenya de manera exclusiva per a cobrir les necessitats reals de l'empresa i els participants en el curs, tenint en compte aspectes com la quantitat de persones a formar, les responsabilitats laborals específiques dels participants i la disponibilitat horària.

FORMACIÓ 100% BONIFICABLE: Els cursos a empreses es poden bonificar fins a un 100% a través de la Fundae: la gestió d’aquesta bonificació s’inclou de manera totalment gratuïta en totes les nostres propostes in-company.

Contacta'ns per a més informació

icon-location-dark
Av. Universitària, 4-6, 08242 Manresa (Barcelona)
icon-phone-dark
93 877 41 79
icon-clock-dark

De dilluns a divendres, de 9 a 20h.


Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte