UManresa amplia la seva oferta formativa en línia per al curs 2020-2021

El Centre Internacional de Formació Contínua del Campus Manresa de la UVic-UCC ha incorporat al seu catàleg una sèrie d’eines i recursos gratuïts en línia, com a modalitat de formació accessible, flexible i pràctica per a la formació no presencial. Aquesta iniciativa coincideix amb l’inici del període de preinscripció als màsters i postgraus del curs 2020-2021.

La temàtica de les sessions online és molt variada i compta amb el coneixement i l’expertesa del professorat del Campus Manresa de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, així com d’experts reconeguts en els seus àmbits respectius. Pel seu caràcter multidisciplinar i transversal, l’oferta formativa en streaming d’UManresa s’adreça a totes les persones que vulguin complementar la seva formació o bé necessitin actualitzar el seu currículum per afrontrar nous reptes laborals, independentment de les seves circumstàncies personals, del lloc de residència i del sector.

Els interessats en aquestes sessions formatives, d’una hora de durada aproximadament, podran accedir-hi de manera gratuïta a través d’aquesta pàgina web. Així mateix, els continguts es podran seguir a través d’una plataforma amigable, que els permetrà interactuar amb els docents per aclarir dubtes que puguin sorgir a partir de les explicacions.

“La bona acollida d’aquesta experiència en línia ha motivat que el nombre de programes s’incrementi de forma progressiva, amb una periodicitat setmanal, a fi de respondre a les realitats canviants d'aquest nou context”, ha destacat Coco Vilaseca, responsable del Centre Internacional de Formació Contínua del Campus Manresa de la UVic-UCC.

UManresa amplia la seva oferta formativa en línia per al curs 2020-2021