UManresa organitza les seves primeres Portes Obertes Virtuals de màsters i postgraus

El proper mes de juliol UManresa celebrarà les seves primeres Portes Obertes Virtuals de màsters i postgraus per al curs 2020-2021. La institució universitària ha optat per aquest format davant la impossibilitat de programar trobades presencials a causa de la pandèmia de la COVID-19.

A través d’una pàgina web clara, visual i amb informació exhaustiva, UManresa ofereix una sèrie de sessions informatives online per explicar el funcionament de cada programa amb l’objectiu d’apropar als futurs estudiants l’oferta formativa del Centre Internacional de Formació Contínua per al curs 2020-2021.

En total s’impartiran més de deu sessions, dirigides pels coordinadors de cada màster o postgrau, i conduïdes per la figura d’un moderador que assignarà els torns de paraula, tant dels conferenciants com dels participants. Les xerrades informatives tindran un format audiovisual, amè i interactiu per donar a conèixer el model pedagògic propi, així com per proporcionar de primera mà la informació que es facilitaria a totes les persones que visitessin la universitat físicament.

UManresa confia que durant els propers dies creixi el nombre d’inscripcions a les sessions informatives i que hi hagi persones que s’hi sumin el mateix dia, en directe, sense fer inscripció prèvia. A més dels horaris de les xerrades, aquesta plataforma inclou un vídeo 360 graus que permet fer un tour per les instal·lacions i un llistat de preguntes freqüents sobre cada programa per resoldre dubtes.

Les persones que vulguin aprofundir en l’oferta de màsters i postgraus d’UManresa podran inscriure’s a les sessions informatives a través de la pàgina web. A banda de les Portes Obertes Virtuals, qualsevol interessat pot sol·licitar una sessió individualitzada per rebre atenció personalitzada.

UManresa organitza les seves primeres Portes Obertes Virtuals de màsters i postgraus