UManresa participa en la jornada sobre casos d’èxit de transformació digital de les PIMEs del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya

El director de Recerca i Innovació del campus Manresa de la UVic-UCC, Xavier Gironès, ha participat en la jornada “La transformació digital a les PIMEs i entitats: casos d’èxit”, organitzada per la comissió de Societat Digital del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya. Durant la jornada, Gironès hi va presentar el model d’acompanyament de la universitat per assessorar i acompanyar empreses que volen implementar i adequar les TIC als seus processos i serveis. Durant la seva intervenció, el responsable d’Innovació i Recerca també va donar a conèixer el cas d’èxit impulsat conjuntament amb la University of Newcastle i BitGenoma per a la creació d’Interactive Clinics, una plataforma que ha desenvolupat una app amb l’objectiu d’ajudar les persones a gestionar diferents aspectes relacionats amb la salut. Fins ara, l’app ofereix eines per al seguiment de la medicació i el tractament, per practicar activitat física i reduir el sedentarisme i per mesurar el dolor i la seva evolució. 

En la jornada també hi van intervenir com a ponents el director d’Edicions Just, Emili Alsina, el CEO de l’empresa de mobilitat intel·ligent ATLANTIS, Ricard Soler, i el director de l’Institut de Robòtica per a la Dependència, Joan Oliver.

La Direcció de Recerca i Innovació del Campus Manresa de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya té el cofinançament del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2017-2020 pel projecte “Transformació econòmica i social del territori a través del lideratge col·laboratiu de projectes tecnològics i innovadors” a través de la convocatòria del Departament d’Economia i Coneixement, Secretaria d’Universitats i Recerca, per a la realització de projectes de les unitats de valorització i transferència de coneixement de les universitats de Catalunya adreçats a millorar sensiblement la interacció amb el sector productiu. Ordre EMC/348/2016.

 

            

UManresa participa en la jornada sobre casos d’èxit de transformació digital de les PIMEs del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya