UManresa presenta els estudis de Grau, FP Superior i l’oferta de màsters i postgraus a FiraCampusVirtual

UManresa presenta des d’avui fins diumenge tota la seva oferta formativa tant de grau, com de formació professional de grau superior i de màster i postgrau a FiraCampusVirtual, un certamen online que substitueix el Saló de l’Ensenyament i el Saló Futura, que es van haver de suspendre a causa de la covid-19. El certamen, que aplega més de 150 centres de formació, compta amb l’assistència virtual de 400 orientadors que atendran els estudiants de forma grupal o personalitzada a través de videotrucades, webinars i xats per resoldre dubtes o informar-se. FiraCampusVirtual funcionarà de 10h a 20h entre avui i dissabte i diumenge es podrà visitar de les 10h a les 17h. Un cop dins la plataforma virtual, els futurs estudiants poden accedir als taulells informatius online de cada expositor, la seva oferta formativa, les novetats, vídeos informatius, un espai de descàrrega de documents i enllaços d’interès.  

Pel que fa a les novetats, una de les principals té relació amb el grau en Mestre d’Educació Infantil, que a partir del curs que ve avança en la semipresencialitat i que es podrà seguir amb una assistència a classe reduïda: només quatre dels cinc dies lectius de la setmana. A banda d’això, les persones que accedeixin al grau des del CFGS de Tècnic en Educació Infantil poden obtenir la titulació en només tres anys, ja que part dels continguts del cicle serveixen per convalidar assignatures del grau, de manera que en cinc anys es poden obtenir les dues titulacions, la de FP i la de grau. Aquesta convalidació de continguts també és possible per als estudiants que des del cicle formatiu de grau superior d’Administració i Finances vulguin accedir al grau en ADE, que imparteix la Facultat de Ciències Socials de Manresa de la UVic-UCC.  

A més d’aquests dos graus, els estudiants interessats també podran obtenir informació dels graus en Ciències de la Salut: Infermeria, Fisioteràpia, Podologia, Logopèdia semipresencial i el doble grau en Podologia i Fisioteràpia. També hi haurà informació sobre els tres cicles formatius de grau superior del Campus Professional: Pròtesis Dentals, Educació Infantil amb especialització en educació científica a les primeres edats i Administració i Finances amb especialització en gestió d’entitats esportives.  

Oferta de Màsters i postgraus 

Pel que fa a l’edició online del saló Futura, el Centre Internacional de Formació Contínua del campus Manresa de la UVic-UCC hi presenta com a novetats el Màster en Motricitat Orofacial, que després de sis anys d’impartir-se en modalitat presencial, es transforma en semipresencial, i un nou Màster en Transformació Digital dels Serveis de Salut i Socials que pretén formar professionals d’aquests sectors en la comprensió, ús i aprofitament de les tecnologies digitals que estan transformant aquest sector, tant des del punt de vista de la gestió com de l’atenció assistencial. A més, la fira online permetrà donar a conèixer l’ampliació del catàleg de formació virtual, que ha rebut un fort impuls com a resposta a les necessitats formatives en temps de confinament a causa de la pandèmia.  

De l’oferta, també en destaquen el Màster en Infermeria en Sinologia i Patologia Mamària, un Postgrau en Direcció i Gestió Pública i el Màster en Business Administration (MBA). Pel que fa al primer, ofereix formació especialitzada per a personal sanitari i és el primer del país adreçat a personal d’infermeria que es vulgui especialitzar en sinologia, en la línea d’altres països europeus on ja existeix la figura de l’infermer o infermera referent en aquest àmbit. El Postgrau en Direcció i Gestió Pública s’impartirà conjuntament amb l’Escola d’Administració Pública de Catalunya i hi col·laboren entitats locals i universitats del territori. Finalment, pel que fa al MBA, destaca per l’equip docent de prestigi, amb experts de primer nivell i adreçat a persones que vulguin adquirir noves responsabilitats o fer un canvi de sector professional, afrontar nous reptes amb integritat i creativitat, liderar en entorns complexos i adquirir eines i confiança per emprendre un projecte empresarial. La incorporació d’eines de desenvolupament directiu i de gestió d’equips com Insights Discovery o Management Colors fan de l’MBA de la UVic-UCC un programa que afavoreix la incorporació de soft skills de direcció com a complement imprescindible als coneixements sobre els diferents àmbits funcionals de l’empresa.   

Una vegada més, les propostes formatives de tercer cicle  d’UManresa es concentren en les àrees d’expertesa de la institució: salut, empresa i educació. En l’àmbit empresarial, a banda del MBA, s’oferirà un Màster en Direcció Comptable, Financera i Tributària integrat per tres postgraus: Comptabilitat i finances, Comptabilitat i fiscalitat, Fiscalitat i Finances. A part, s’oferirà un quart postgrau sobre Recursos Humans. Pel que fa a la Salut, a més dels Màsters en Sinologia i Motricitat Orofacial, s’han programat edicions a Manresa i a les Balears del reconegut Màster en Emergències Extrahospitalàries; una nova edició del Màster en Anestèsia, Reanimació i Terapèutica del Dolor; el Màster en Reeducació del Sòl Pelvià; i el Màster en Cirurgia Podològica de l’Avantpeu. Finalment, pel que fa a l’àmbit de l’educació s’impartirà una nova edició del Màster en Neuroeducació.   

UManresa presenta els estudis de Grau, FP Superior i l’oferta de màsters i postgraus a  FiraCampusVirtual