UManresa suspèn l'activitat acadèmica presencial, els serveis de la Clínica i del Lab 0-6 i els actes previstos fins a nou avís

Els òrgans de govern de la UVic-UCC i de la Fundació Universitària del Bages han decidit suspendre, des d’aquesta tarda i fins a nou avís, l’activitat acadèmica presencial de grau i de postgrau, dels cicles formatius de grau superior, d’idiomes i de formació continuada del campus Manresa com a mesura preventiva davant la situació de pandèmia per Coronavirus SARS-COV-2. La suspensió també afecta l’activitat assistencial de la Clínica Universitària, així com les visites i activitats educatives al Lab 0-6. Al mateix temps, queden anul·lats tots els actes previstos oberts al públic en general que s’havien programat a les instal·lacions universitàries. 

Per facilitar el seguiment dels currículums acadèmics, la universitat dotarà el professorat d’eines tant tècniques com metodològiques per dur a terme docència en modalitat no presencial. En cas que sigui necessari, s’estudiarà la possibilitat de dur a terme adaptacions curriculars. 

Paral·lelament, amb l’objectiu de centralitzar i actualitzar tota la informació en relació amb el Coronavirus, s’ha creat un espai específic al web que inclourà totes les novetats destacades per a la prevenció del virus i amb informació sobre com actuar davant la situació epidèmica de la infecció.   

UManresa suspèn l'activitat acadèmica presencial, els serveis de la Clínica i del Lab 0-6 i els actes previstos fins a nou avís