Vés al contingut

Notícies

Imagen

UManresa

Una vintena de persones participen en el mòdul d’hivern del Curs de Medicina de Rescat de Muntanya d’UManresa

 

Un total de 20 persones, principalment professionals sanitaris, personal de rescat, bombers i guies de muntanya han participat aquest mes de març en el mòdul d’hivern del curs de Medicina de Rescat de Muntanya que organitza el Centre Internacional de Formació Contínua del campus Manresa de la UVic-UCC. Com en les anteriors edicions, aquesta formació s'ha dut a terme a Vallter 2000 i a Setcases (Ripollès), amb l’objectiu de treballar el rescat en un espai físic de difícil accés i en condicions atmosfèriques adverses.

Aquesta és la 14a edició del curs de Medicina de Rescat de Muntanya, que UManresa va començar a impartir l’any 2006. Des de llavors, la formació ha incrementat la durada, els continguts docents específics, la tecnificació i la capacitació en tècniques de muntanya i de rescat (pràctiques i simulacres), així com també el material sanitari i tècnic. En paraules dels coordinadors del curs, Tània Penas i Joan Casadevall, “això permet a UManresa oferir una formació universitària especialitzada adaptada a les necessitats actuals dels professionals de l’àmbit de la medicina de rescat, amb una subespecialitat dins la medicina extrahospitalària”.

Un cop finalitzat el mòdul pràctic d’hivern, els participants realitzaran el mòdul d’estiu durant el mes de maig a la Vall de Bianya (Garrotxa) per posar a prova els seus coneixements teoricopràctics en un entorn natural i amb unes temperatures més elevades.

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte