Webinar Motricitat orofacial i noves tecnologies

Preinscripció online

 

Quina relació tenen les noves tecnologies amb el tractament en Motricitat Orofacial? Què aporten les noves tecnologies a la feina dels logopedes especialistes en M.O.?

 

Vivim envoltats d'innovacions tecnològiques i en el món de la Logopèdia es van incorporant cada vegada més. La possibilitat de comptar amb equipaments biotecnològics que estiguin disponibles en l'exercici professional del logopeda semblen facilitar la pràctica clínica i augmentar la precisió diagnòstica, a més d'aconseguir resultats terapèutics més ràpids.

 

La utilització d'aquests instruments requereix formació específica per a la seva manipulació, i aplicabilitat responsable per aconseguir eficàcia i eficiència en l'abast dels objectius, així com per interpretar els resultats.

motricitat orofacial tecnologia

Informació general

ADREÇAT A
Logopedes
___
MODALITAT
Online
___
DURADA
2h
___
CALENDARI
5 de juny de 2021
___
HORARIS
11 h a 13 h
___
PREU
15 euros

Ponent

ADRIANO ROCKLAND
Fonoaudióleg (Brasil). Grau Académic de Llicenciatura (Portugal). Especialista en Geriatria y Gerontologia. Postgraduat en Gerontologia. Director del Instituto E.PAP -Ensino Profissional, Avançado e graduado. Coordinador de la Postgraduació en Intervenção Terapêutica Motora Oral e Facial y de la Postgraduació en Intervenção Terapêutica nas Disfagias Orofaríngeas (InstitutoE.PAP). Co-coordinador del Màster en Terapia da Fala: Motricidade Orofacial e Deglutição (Escola Superior de Saúde do Alcoitão- Santa Casa da Misericórdia, Lisboa). Co-ccordinador i professor del Màster en Motricitat Orofacial (UManresa. UVic-UCC /I.EPAP). Professor del Máster en Intervenció Logopèdica en Motricitat Orofacial (UCM). Coordinador del Curs de Especializació logopèdica en Disfàgia (COLOAN).Terapeuta da Fala del Instituto Portugués da Face – Lisboa. Autor de llibre, capítols de llibres y articles sobre l’ especialitat.

més informació i contacte

UManresa - Fundació Universitària del Bages

Av. Universitària, 4-6, 08242

Manresa (Barcelona)

Tel. 93 877 41 79

umanresa@umanresa.cat