Aller au contenu principal

UManresa

Image

campus manresa uvic-ucc

Campus Manresa de la UVic-UCC

Un Campus enfocat a la formació de professionals competents

UManresa és un campus de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) que acull una comunitat oberta, internacional, jove i decidida a viure intensament l’etapa universitària.

Més de 5.000 estudiants es formen, cada any, a UManresa en algun dels seus programes de grau, FP superior, màster, postgrau, formació d’especialització o idiomes. Es troba a Manresa, la capital del Bages, a 40 minuts de Barcelona, en una àrea de nova urbanització al nord de la ciutat, que ocupa 25.000 m2.

És un campus que creix, tant pel que fa als equipaments com a l’activitat. Aquest creixement es produeix a partir de l’especialització en els seus tres àmbits d’expertesa, Ciències de la Salut, Educació i Empresa, i també de la col·laboració amb altres empreses i institucions locals o globals.

 

Game Movie d'UManresa

 

Una experiència universitària que et canviarà, al teu abast

Aprendre és viure

A UManresa, teoria i pràctica van de la mà. El nostre alumnat aprèn fent. La simulació i les estades a l’empresa són part fonamental de la seva formació.

Image

infografia 03

Un campus internacional

La comunitat universitària d’UManresa és de les més internacionals de les universitats catalanes. Té més de 2.000 estudiants en estudis oficials i arriba fins als 5.000 amb els de màsters i postgraus, formació contínua i Servei d’Idiomes.

Image

infografia 02

Estudis de qualitat a l'abast

Les persones graduades a UManresa valoren molt positivament el seu pas per la Universitat. Una part important reben suport econòmic de la Universitat per seguir els seus estudis.

Image

infografia 01

Què puc estudiar a UManresa?

Image

Bàner beques

Tour Virtual a UManresa

Organització

Navegació principal

Contactez-nous

Si vous avez des questions, nous avons la réponse

Contact