Vés al contingut

Vies d'accés als estudis de grau

L’accés als graus d’UManresa es fa a través de la preinscripció universitària, al portal Accés Universitat de Gencat, en els terminis corresponents. Un cop s’obté la plaça a través de la preinscripció universitària, es pot realitzar la matrícula.

Hi ha diferents vies per accedir a UManresa segons els estudis previs:

 

Suport en el tràmit de sol·licitud de l'acreditació UNED d'accés a la Universitat

Els estudiants provinents de sistemes educatius europeus i d’altres països sota conveni, així com, els estudiants de batxillerat internacional, han de sol·licitar l’Acreditació UNED com a via d’accés a la Universitat.

UManresa ofereix, als estudiants que finalitzen el batxillerat, suport en la sol·licitud del document ajudant-los a gestionar el tràmit amb la UNED. Aquest servei té un cost de 50 € en concepte de despeses de gestió.

Posteriorment, aquest suport també es fa extensible a la realització de la Preinscripció Universitària, gestió en la qual l’estudiant demana les places universitàries que li interessen. En aquest cas, la Universitat s’ocupa de transferir les Acreditacions UNED a l’Oficina de Preinscripció Universitària, per tal, que el tràmit quedi finalitzat.

Sol·licitud del servei de suport per obtenir l'acreditació UNED d'accés a la Universitat

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte