Vés al contingut

Què vols estudiar

Imagen

què vols estudiar

UManresa imparteix diferents programes en tres àrees d’especialització: Ciències de la Salut, Empresa i Educació. Hi pots cursar diferents estudis superiors en tots aquests àmbits.

 

Estudis superiors en Ciències de la Salut

CFGS

Graus

 

Estudis superiors en Empresa

CFGS

Grau

 

Opció 2+3

El CFGS en Administració i Finances pot ser per a molts alumnes un pas previ a l’accés al grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE). Per això, el Campus Professional UManresa incorpora metodologies pròpies de l’ensenyament universitari que poden facilitar aquesta transició en finalitzar el CFGS.

Els tècnics superiors d’aquesta especialitat poden sol·licitar el reconeixement de 60 crèdits del grau en ADE i cursar-lo a UManresa en només 3 anys.

 

Estudis superiors en Educació

CFGS

Grau

 

Opció 2+3

El CFGS en Educació Infantil d’UManresa pot ser per a molts alumnes un pas previ a l’accés al grau en Mestre en Educació Infantil. Per això, el Campus Professional UManresa incorpora metodologies pròpies de l’ensenyament universitari que poden facilitar aquesta transició en finalitzar el CFGS.

Els tècnics superiors en Educació Infantil poden sol·licitar el reconeixement de 56 crèdits del grau en Mestre en Educació Infantil i cursar-lo a UManresa en només 3 anys.

 

Forma't al llarg de tota la vida

A UManresa, pots ampliar i especialitzar la teva formació en Ciències de la Salut, Empresa i Educació, amb una oferta àmplia de màsters propis i universitaris, postgraus i cursos d'especialització.

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte