Vés al contingut

Certificacions i reconeixement del Servei d'Idiomes

Certificació del Servei d'Idiomes

El Servei d’Idiomes UManresa-FUB expedirà la certificació acadèmica corresponent al nivell assolit o al tipus de curs realitzat.

Reconeixement oficial: Els certificats propis de les universitats catalanes dels nivells B1, B2, C1 i C2 propis en els idiomes anglès francès, alemany i italià estan oficialment reconeguts pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per a l’acreditació de la competència en llengües estrangeres (Resolució ENS/2480/2017 de 20 octubre).

També tenen validesa per a la realització d’estades de mobilitat internacional (Eramus+ o altres programes), per a finalitats acadèmiques (requisits d’idioma per a màsters, postgraus, programes de recerca o de doctorat) i professionals (mercat laboral).

Exàmens i certificacions externes

Els cursos generals del Servei d’Idiomes UManresa-FUB preparen els estudiants no només per a superar els seus títols propis sinó també per als exàmens externs més estesos a nivell internacional.

El Servei d’idiomes UManresa és, a més, centre examinador oficial de l’Oxford Test of English, amb el qual s’obté una titulació reconeguda a nivell internacional.

Reconeixement del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya

La majoria dels cursos tant generals com intensius del Servei d’Idiomes també estan reconeguts com a activitat de formació permanent pel departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya (Ordre ENS/248/2012, de 20 d’agost).

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte