Vés al contingut

Servei d'idiomes

Imagen

servei idiomes

Cursos d’idiomes per apropar-te al món

El Servei d’Idiomes d’UManresa té per objectiu proporcionar l’entorn, l’ecosistema i els recursos òptims per a l’aprenentatge i la millora de les competències  lingüístiques amb UIdiomes Progress, per a persones majors de 16 anys, amb UIdiomes Teens, per a majors de 12 anys, i amb UIdiomes Corporate per a empreses. 

Una oferta formativa variada i d’alta qualitat

A UManresa disposem d’una oferta formativa diversa i adaptada a les diferents necessitats per aprendre o perfeccionar les llengües amb un alt compromís de qualitat. Els cursos s'adrecen tant a la comunitat universitària (alumnes, professorat i PAS) com a persones externes que vulguin millorar el seu nivell de coneixement d'idiomes. A UManresa, pots aprendre: anglèsalemany, francès, italiàrusxinès i japonès. També impartim cursos de català i de castellà per a estrangers.

El rigor universitari al servei de la llengua

La curosa programació dels cursos, d'acord amb el Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües (MECR), juntament amb un equip docent altament qualificat, garanteixen una oferta docent caracteritzada pel rigor acadèmic propi de l'ensenyament universitari. Així ho demostra el grau de satisfacció del nostre alumnat, amb una valoració de 9.3 sobre 10.

Estudia idiomes en un entorn estimulant

UManresa disposa de 25.000m2 d’espais amplis i zones verdes i 5 edificis que acullen serveis que connecten el coneixement de la Universitat amb la societat.

Estudia idiomes en un Campus Internacional

La comunitat universitària d’UManresa és una de les més internacionals de les universitats catalanes. Té més de 2.000 estudiants en estudis oficials i arriba fins als 5.000 amb els de màsters i postgraus, formació contínua i el Servei d'Idiomes. Una comunitat internacional amb la qual podràs fer intercanvi d’idiomes.

Estudia idiomes de forma econòmica

A UManresa podràs gaudir de descomptes i beques per a membres del campus, alumnes, exalumnes i empreses.

Multiplica el teu valor professional amb l’estudi d’Idiomes

Saber comunicar-te en una altre llengua és ja requisit fonamental en un entorn cada vegada més competitiu i internacional. Perfecciona la llengua i prepara’t per fer el salt professional a un entorn internacional

Obre les portes a una comunicació sense fronteres

A més de potenciar i consolidar el teu valor professional, comunicar-te en altres llengües et permetrà apropar distàncies i entrar en contacte amb altres cultures i formes de pensar.

Centre examinador oficial de l’Oxford Test of English

L’Oxford Test of English és un examen d’anglès desenvolupat per l’Oxford University Press, reconegut oficialment per varies institucions i organitzacions tant d’àmbit nacional com internacional.

És el certificat oficial de la Universitat d’Oxford per certificar el teu nivell A2, B1 i B2. L’objectiu és avaluar la capacitat del candidat per a desenvolupar-se utilitzant el llenguatge de la vida quotidiana, tant en contextos socials, laborals com acadèmics.

Aquest certificat et pot servir per:

  • Aconseguir la teva beca Erasmus+.
  • Certificar el teu nivell d’anglès a l’hora de buscar feina.

No ho dubtis, consolida la teva formació amb l’estudi d’idiomes i obre les portes a la teva millor versió amb l’estudi d’idiomes a UManresa

I per començar, fes la prova de nivell!

Fer la prova de nivell

Contacta'ns per a més informació

icon-location-dark
Av. Universitària, 4-6, 08242 Manresa (Barcelona)
icon-phone-dark
93 877 41 79
icon-clock-dark

De dilluns a divendres, de 9 a 20h.


Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte