Dia Europeu de la Logopèdia 2021: Valoració de la llengua oral en context escolar. Metodologia conversacional

Divendres, 5 de març de 2021, de 16 a 17h.

matricula online

 

Els estudis de Grau en Logopèdia de la UVic-UCC organitzen una conferència sobre el desenvolupament del llenguatge oral en contextos escolars, en commemoració del Dia Europeu de la Logopèdia 2021.

 

La Dra. Marta Gràcia exposarà algunes idees sobre la interacció i el desenvolupament del llenguatge en contextos diversos i descriurà l’EVALOE-SSD (Escala de Valoració de la Llengua Oral en context Escola - Sistema de Suport a les Decisions), aplicació digital l'objectiu de la qual és ajudar a logopedes i docents a acostar-se a una manera de treballar a l'aula anomenada Metodologia Conversacional.

Informació general

ADREÇAT A
Logopedes, estudiants de logopèdia, estudiants i interessats en la temàtica.
___
MODALITAT
Online
___
CALENDARI
Divendres, 5 de març de 2021
___
HORARI
de 16 a 17h.
___
PREU
Gratuït (cal inscripció prèvia)

Ponent

MARTA GRÀCIA GARCIA
Doctora en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Coordinadora del Grup de recerca Comunicació, Llengua Oral i Diversitat (CLOD), que es dedica a l’anàlisi de la interacció comunicativa i lingüística en contextos diversos i a la intervenció per millorar el desenvolupament de la competència oral. Va fer un post doc a la Universitat de Texas, a Austin (EUA); i ha estat investigadora visitant de la Universitat Federal de Sao Carlos, a Sao Paulo (Brasil). Actualment és professora titular a la Universitat de Barcelona i coordinadora del programa de Doctorat Interuniversitari en Psicologia de l’Educació (DIPE) i professora col·laboradora de la UOC.

més informació i contacte

UManresa - Fundació Universitària del Bages

Av. Universitària, 4-6,
08242 Manresa (Barcelona)
Tel. 93 877 41 79
umanresa@umanresa.cat