Aller au contenu principal

Serveis

Servei d'Idiomes

El Servei d'Idiomes UManresa té per objectiu facilitar la millora de les competències lingüístiques, posant a l'abast de l'alumnat una oferta formativa que possibiliti aprendre o perfeccionar les llengües, amb un alt compromís de qualitat.

CISARC - Centre d'Innovació en Simulació

El CISARC utilitza una sòlida base metodològica juntament amb un equipament tecnològic de primer nivell per aprofitar la simulació com a eina d’aprenentatge i entrenament d’equips.

La recreació d’escenaris complexos permet posar diferents tipus de professionals en situacions molt semblants a les que han d’afrontar en el seu dia a dia. Això permet detectar errors i/o disfuncions, aprendre’n i corregir-los.

Clínica Universitària

La Clínica Universitària (CU+) compta amb un edifici de 3.500m2, que integra espais assistencials i docents pràctics de la Facultat de Ciències de la Salut del campus Manresa de la UVic-UCC.

La CU+ compta amb un equip multidisciplinari altament qualificat format per podòlegs, logopedes, fisioterapeutes, psicòlegs, nutricionistes, infermers i metges. Els serveis assistencials que ofereix estan oberts a la ciutadania en general.

UEmpresa Consultoria

UEmpresa Consultoria combina l'expertesa en l'àrea de recursos humans amb el coneixement sectorial del negoci amb l'objectiu d'oferir solucions a tota mena de projectes relacionats amb la dimensió humana de qualsevol organització. Duem a terme: consultoria corporativa, consultoria organitzacional i consultoria de talent i desenvolupament.

Lab 0_6

Centre de descoberta, recerca i documentació per a l’educació científica a les primeres edats.

Edicions FUB

La Fundació Universitària del Bages edita publicacions sobre els seus àmbits d'expertesa: les Ciències de la Salut, l'Educació i la Gestió Empresarial.

Borsa de treball

Manresa compta amb una borsa de treball que facilita l'accés dels alumnes i exalumnes a ofertes de feina i estades en pràctiques, tant de l'entorn local com d'altres països. Per a les empreses és una porta oberta per incorporar talent format a la Universitat.

Servei de Suport a l'Emprenedoria

El Servei d'Emprenedoria fa suport a alumnes i exalumnes d'UManresa per convertir les seves idees de negoci en projectes empresarials viables. Compta amb professionals de la gestió empresarial, amb coneixements, experiència i contactes que els acompanyen en el procés de definició i creació de la teva empresa.

Contactez-nous

Si vous avez des questions, nous avons la réponse

Contact