Vés al contingut

Serveis

Escola d'Idiomes

L'Escola d'Idiomes UManresa té per objectiu facilitar la millora de les competències lingüístiques, posant a l'abast de l'alumnat una oferta formativa que possibiliti aprendre o perfeccionar les llengües, amb un alt compromís de qualitat.

Espai Aloy - Centre de Documentació en Literatura Infantil i Juvenil

El Centre de Documentació en Literatura Infantil i Juvenil compta amb un fons de més de 8.000 volums de novel·la, contes, teatre i poesia per a infants i joves en llengua catalana.

Servei de Carreres Professionals

El Servei de Carreres Professionals d'UManresa té com a missió aportar a l’alumnat i antics alumnes el conjunt d'eines necessàries per dirigir la seva trajectòria professional i potenciar el talent amb l'objectiu d’incrementar la seva ocupabilitat al mercat laboral.

CISARC - Centre d'Innovació en Simulació

El CISARC utilitza una sòlida base metodològica juntament amb un equipament tecnològic de primer nivell per aprofitar la simulació com a eina d’aprenentatge i entrenament d’equips.

La recreació d’escenaris complexos permet posar diferents tipus de professionals en situacions molt semblants a les que han d’afrontar en el seu dia a dia. Això permet detectar errors i/o disfuncions, aprendre’n i corregir-los.

Clínica Universitària

La Clínica Universitària (CU+) compta amb un edifici de 3.500m2, que integra espais assistencials i docents pràctics de la Facultat de Ciències de la Salut del campus Manresa de la UVic-UCC.

La CU+ compta amb un equip multidisciplinari altament qualificat format per podòlegs, logopedes, fisioterapeutes, psicòlegs, nutricionistes, infermers i metges. Els serveis assistencials que ofereix estan oberts a la ciutadania en general.

Edicions FUB

La Fundació Universitària del Bages edita publicacions sobre els seus àmbits d'expertesa: les Ciències de la Salut, l'Educació i la Gestió Empresarial.

UShop - Botiga online

UShop, la botiga online d'UManresa, us permet comprar els llibres editats per Edicions FUB i també tot el marxandatge de la institució. En funció del producte, podeu optar per rebre'l a casa o bé recollir-lo al Punt de l'edifici FUB1.

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte