Grau en Logopèdia

Estudia logopèdia i forma’t per aprendre a utilitzar tècniques educatives i rehabilitadores per donar respostes individualitzades a problemes del llenguatge, de la parla o de la veu.

 

Si t’agrada la comunicació i ajudar els altres, la logopèdia et permet combinar totes dues activitats, amb un perfil professional a cavall entre les ciències de la salut i les de l’educació. Podràs treballar en diferents àmbits: serveis d'estimulació precoç, hospitals, centres educatius, centres d'educació especial o centres sociosanitaris (centres de dia, residències, unitats de llarga estada).

 

Els logopedes utilitzen tècniques educatives i rehabilitadores per donar respostes individualitzades a problemes de llenguatge, de la parla o la veu. Treballen de manera coordinada amb altres professionals de l’àmbit sanitari, social i educatiu.

Orthophonie UManresa
contacta ara
Clinique Universitaire

UManresa disposa d’una Clínica Universitària pròpia la qual cosa permet als alumnes incorporar els coneixements i les habilitats professionals, en un entorn segur però alhora estimulant.

 

La Clínica Universitària realitza més de 12.000 serveis assistencials cada any, una xifra que assegura un volum i una diversitat d’intervencions suficient per oferir una visió àmplia i sòlida de la professió als estudiants.

UManresa vetlla de manera especial la formació pràctica dels futurs logopedes. Les seves instal·lacions compten amb espais equipats amb la tecnologia més moderna per a la simulació de l’entrevista clínica i l’anàlisi acústica de la veu.

 

A UManresa, trobaràs un professorat molt qualificat i proper a la pràctica professional i un entorn de formació altament personalitzat.

Orthophonie UManresa

El 92% dels graduats en Logopèdia  a UManresa tenen feina al cap de dos anys d’acabar els estudis. Una bona part decideix crear la seva pròpia consulta.

 

La Clínica Universitària ofereix oportunitats laborals als alumnes acabats de titular amb els millors expedients per tal de facilitar-los la seva incorporació a la pràctica professional.

Orthophonie UManresa
Orthophonie UManresa
Orthophonie UManresa

Sortides professionals del grau en Logopèdia

El logopeda tracta les alteracions de la comunicació, del llenguatge, la parla, la veu, la deglució i la lectoescriptura en totes les edats i en diferents àmbits d'intervenció: social-educatiu i sanitari. Aquests àmbits es concreten en:

- Serveis d'estimulació precoç
- Hospitals (unitats de convalescència, unitat ictus)
- Consulta privada
- Centres educatius
- Centres d'educació especials
- Centres sociosanitaris (centres de dia, residències, unitats de llarga estada)