Vés al contingut

Notícies

Imagen

Sessió de presentació de la formació del programa eHealthinking

Comença la formació dels emprenedors inscrits en la segona edició del projecte eHealthinking

La segona edició del projecte eHealthinking ha posat en marxa aquest dijous, 16 de setembre, el programa formatiu adreçat a aquelles persones que volen emprendre projectes tecnològics en el sector de la salut i social. La formació, de 100 hores de durada, inclou sessions presencials i online, que s'inicien aquest mes de setembre i que es clouran el mes de desembre amb una trobada presencial que es durà a terme a l’espai Plana de l’Om el 17 de desembre. En aquesta segona edició del programa hi participen els impulsors de 13 projectes.  

El programa formatiu adreçat als emprenedors està pensat per donar resposta a les peculiaritats dels ecosistemes que envolten els projectes dels àmbits de la salut i social. Aquests són sectors que requereixen del domini de les característiques dels productes sanitaris, així com de les especificitats que té la recerca que hi està associada. La formació inclou tallers, sessions de simulació, assessorament metodològic i tutories personalitzades.  

eHEALTHINKING és una plataforma d’emprenedoria concebuda com un viver d'idees innovadores i com a acceleradora de productes i serveis tecnològics que tinguin un impacte tant en els àmbits de la salut com en el social. Participar en aquest programa ofereix als emprenedors la possibilitat de formar-se i rebre assessorament per part de professionals i entitats de reconegut impacte internacional amb els quals podran interactuar durant tot el procés de conversió de les seves idees en productes o serveis per ser llançats al mercat. En la primera convocatòria hi van participar els impulsors de 12 projectes.  

UManresa  promou aquest programa, que està subvencionat pel Departament d’Empresa i Treball amb cofinançament dels Fons Socials Europeus Plus. També compta amb el suport de Caixa d’Enginyers. 

eHEALTHINKING va néixer amb l’objectiu de contribuir a resoldre els reptes que planteja l’envelliment de la població, com ara la cronicitat d’algunes malalties i la dependència. Aquesta realitat fa necessàries solucions tecnològiques i que integrin totes les persones que intervenen en l’atenció d’aquestes persones, des del propi pacient fins a cuidadors, familiars, professionals de la salut i dels serveis socials, associacions de malats i de familiars, ONG i centres de salut (hospitals, sociosanitaris, atenció primària). El projecte vol implicar també empreses tecnològiques, centres de recerca, centres d’innovació i personal investigador especialitzat en aquest àmbit. 

 

Imagen

Departament Empresa i Treball

Imagen

Confinançament Unió Europea

Subvencionat pel Departament d'Empresa i Treball i amb el cofinançament del Fons Social Europeu Plus

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte