Vés al contingut

FUBages

Imagen

campus manresa

La Fundació Universitària del Bages es va constituir el 1986 i va iniciar la seva activitat acadèmica el 1990, amb la creació de l'Escola Universitària d'Infermeria. Està ubicada a Manresa i, actualment, imparteix els graus universitaris d'Infermeria, Fisioteràpia, Medicina, Logopèdia, Podologia, Administració i Direcció d'Empreses (ADE) i Educació Infantil, a més d'un doble grau en Podologia i Fisioteràpia. La signatura d'un acord de federació amb la Fundació Universitària Balmes, el 30 de gener de 2014, va convertir-la en la seu del campus Manresa (UManresa) de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya.

UManresa acull diferents centres i serveis que completen i donen valor als estudis de grau. D'una banda, la Clínica Universitària, un equipament amb doble funció assistencial i docent, és l'entorn en el qual els estudiants de Ciències de la Salut adquireixen habilitats teoricopràctiques lligades a la seva professió, tant en aules de simulació com a partir de l'observació dels professionals que hi treballen. Per altra banda, el Centre d'Innovació en Simulació (CISARC) utilitza la metodologia de la simulació en la formació i l'entrenament dels professionals de la salut: des de la formació de la formació professional als graus universitaris, la formació universitària de postgrau o la formació continuada de professionals.

També compta amb el Lab 0-6, un espai per a la descoberta, recerca i documentació per a l'educació científica a les primeres edats, un recurs dirigit pels estudis d'Educació Infantil. Finalment, també disposa d'un Campus Professional, en el marc del qual imparteix cicles formatius de grau superior (CFGS) en modalitat dual. Actualment, hi ha en funcionament el CFGS en Pròtesis Dentals, el CFGS en Educació Infantil i el CFGS en Administració i Finances. Com a campus Manresa del Centre Internacional de Formació Contínua de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya també té una oferta pròpia de màsters, postgraus i cursos d'especialització.

El campus FUB abasta 25.000m2, al llarg de l’avinguda Universitària. Compta amb quatre edificis: FUB1, Clínica Universitària, FUB2 i FUB3. En aquests moments, es troba en construcció un quart edifici, FUB4, que ha d'acollir, a partir del curs 2022-2023, activitats docent, recerca i serveis de l'àmbit educatiu, entre els quals una llar d'infants.

La FUB forma part, juntament amb la UOC, la UPC i la Universitat Internacional de Catalunya UIC, del Campus Universitari de Manresa, en el marc del qual els quatre centres comparteixen equipaments com la Biblioteca del Campus Universitari de Manresa (BCUM) i la residència d'estudiants.

Navegació principal

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte