Vés al contingut

Notícies

Imagen

Primer dia en una aula del CFGS d'Educació Infantil

El Campus Professional UManresa arrenca el curs 23-24 amb prop de 200 alumnes

Gairebé 200 persones s’han incorporat aquest dimarts, 12 de setembre, a les aules del Campus Professional UManresa. És la xifra d’estudiantat més alta des que UManresa va començar a impartir estudis de Formació Professional Superior el curs 2015-2016 amb un CFGS de Pròtesis Dentals. En aquests moments, s’hi imparteixen tres CFGS més: el d’Educació Infantil, el d’Administració i Finances i el de Comerç Internacional. De l’inici del curs 23-24, el novè del Campus Professional, en destaca l’interès pel CFGS d’Educació Infantil, que ha hagut d’ampliar places i obrir un nou grup per poder atendre la demanda, i la consolidació del cicle de Comerç Internacional, que també ha omplert totes les places que ofereix.

A hores d’ara, el Campus Professional UManresa només disposa d’algunes places lliures per a persones que vulguin fer els estudis de Pròtesis Dentals i d’Administració i Finances.

A més del retorn a les aules del Campus Professional, avui també s’ha incorporat al curs 23-24 l’estudiantat de segon, tercer i quart curs dels graus universitaris. El dia 18 de setembre començaran el curs les persones que faran primer curs, amb la principal novetat del nou Grau en Gestió de la Societat Digital. 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte