Vés al contingut

Notícies

Imagen

Guillem Jabardo recollint la beca de recerca a la Nit de la Fisioteràpia

El docent de fisioteràpia d’UManresa Guillem Jabardo, reconegut amb una beca de recerca a la Nit de la Fisioteràpia

El docent del Grau en Fisioteràpia de la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa, Guillem Jabardo, ha estat reconegut amb una de les beques de recerca que s’atorguen en el marc de la Nit de la Fisioteràpia, que organitza el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i que va tenir lloc el passat 24 de novembre. La beca de recerca permetrà a Jabardo tirar endavant el projecte d’investigació titulat “Efectivitat per prescriure exercici físic en pacients amb diabetis tipus 2: una intervenció multicomponent basada en el model dels processos socials bàsics a través de la Marxa Nòrdica”. 

Jabardo, que imparteix les assignatures de valoració i diagnòstic, fisioteràpia del sistema musculoesquelètic, fisioteràpia en salut mental i elaboració de projectes, va assistir a la Nit de la Fisioteràpia acompanyat del director dels estudis del Grau en Fisioteràpia, Gonzalo Lorza. 

A més de fer el lliurament de les beques de Recerca, durant la Nit de la Fisioteràpia, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya fa un reconeixement als professionals col·legiats jubilats i doctorats, el als millors expedients acadèmics i lliura ajuts a projectes solidaris. Enguany també es van reconèixer les deu millors notes de les oposicions convocades per l’ICS l’any 2018 i que s’han resolt enguany. Durant la Nit de la Fisioteràpia també es van lliurar el Premi June Nystrom i el Premi al Fisioterapeuta de l’Any. 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte