Vés al contingut

Notícies

Imagen

Lluís Miquel Riu durant la defensa de la seva tesi

Excel·lent cum laude per a la tesi del docent del grau en Podologia, Lluís Miquel Riu Gispert

El docent del grau en Podologia de la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa, Lluís Miquel Riu Gispert, ha obtingut una qualificació d’excel·lent cum laude per la seva tesi doctoral titulada “Dolor en cirurgia de l'ungla del hallux. Caracterització i ponderació de factors predictors i associats de dolor i demanda analgèsica”. 

En el marc de la tesi, Riu va fer un estudi prospectiu, longitudinal i observacional de 115 cirurgies per analitzar el dolor i l’analgèsia en cirurgia de l’ungla i caracteritzar els factors predictors del dolor. El resultat de l’estudi conclou que el dolor més intents es produeix durant la nit de la cirurgia i que factors com una menor activitat bípeda en passos, l’edat, el sexe, una major pressió de l’embenat, la tècnica utilitzada, la realització de la cirurgia amb hemostàsia i alts nivells d’ansietats són factors predictors de major dolor postoperatori. La tècnica utilitzada i una menor activitat bípeda són factors predictors de necessitar una major quantitat analgèsica i de rescat.

La direcció de la tesi ha anat a càrrec de Carles Escalona i Xavier Gironès en el marc del programa de doctorat en "Cures Integrals i Serveis de Salut" de l'Escola de Doctorat de la UVic-UCC. Lluís Miquel Riu va fer la defensa de la tesi el passat 5 de maig a la sala d’actes de la FUB2.

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte