Vés al contingut

Notícies

Imagen

Una logopeda de la Clínica Universitària d'UManresa treballant amb un infant

La cinquena jornada Logopèdia a la pràctica posa el focus en la col·laboració de professionals de la logopèdia amb famílies i persones cuidadores

Els estudis de Grau en Logopèdia que imparteixen conjuntament el campus Manresa de la UVic-UCC i la UOC han organitzat la cinquena edició de la jornada Logopèdia a la pràctica. La jornada es farà el dia 24 de maig, en format online i se centrarà en el treball col·laboratiu que fan professionals de la logopèdia amb les famílies i les persones cuidadores. 

La conferència inaugural d’aquesta edició anirà a càrrec de Cristina Fillola, que introduirà el tema d’aquesta edició. Fillola és logopeda, especialista en disfàgia, docent universitària i membre de la comissió de Disfàgia del Consejo General de Colegios de Logopedas de España. 

A banda d’aquesta conferència, durant la jornada es presentaran casos pràctics sobre alteracions del llenguatge, de la parla, de la veu, de la deglució, de la lectura-escriptura i de les disfluències. La presentació d’aquests casos té com a objectiu facilitar un espai on fer visibles aspectes concrets de tractaments i tècniques que es duen a terme amb un pacient. Les presentacions inclouen l’explicació per part del professional del procés d’avaluació, l’establiment del diagnòstic i del procés i tractament seguit fins a l’alta. Les persones interessades en participar en la presentació de casos han d’enviar-ne un resum abans del dia 28 d’abril. 

Aquesta serà la cinquena edició d’aquestes jornades. Fins ara s’hi han abordat qüestions com els mètodes d’investigació en logopèdia, la masticació en la paràlisi cerebral, la reeducació de les disfuncions orofacials i la rehabilitació de la laringe. 
 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte