Vés al contingut

Notícies

Imagen

L'Ajuntament de Manresa dona la benvinguda als nous estudiants de les universitats

L'Ajuntament dona a conèixer Manresa als nous estudiants universitaris

L’Ajuntament de Manresa, a través de la regidoria d’Empresa, Turisme i Coneixement, ha preparat materials de benvinguda per a tots els estudiants dels primers cursos de les universitats UManresa i UPC Manresa, amb l’objectiu que coneguin la ciutat, el seu patrimoni i els diferents serveis de què poden gaudir.

Els materials ja s’estan lliurant aquesta setmana a la Biblioteca del Campus Universitari de Manresa (BCUM). En total, s’han preparat 900 paquets, xifra que correspon al total d’estudiants matriculats als primers cursos dels diferents estudis de les dues universitats manresanes.

L’objectiu de la iniciativa és donar a conèixer la ciutat als estudiants nouvinguts, tot informant-los sobre els diferents serveis que ofereix el consistori i que poden ser d’interès per als joves. D’altra banda, també es busca reforçar el sentiment de comunitat i pertinença a la ciutat.

El paquet està format per una bossa i una ampolla amb el lema “Manresa Campus Universitari” i un díptic informatiu sobre els diferents serveis que ofereixen tant l’Ajuntament de Manresa com d'altres institucions per facilitar l’arribada i l’establiment dels estudiants a la ciutat.

En aquest sentit, el díptic dona als estudiants informació sobre aspectes com mobilitat, turisme, cultura, ocupació, esport, comerç, habitatge i salut, entre d’altres. També informa sobre com inscriure’s com a resident a Manresa (en el cas que es vulgui viure a la ciutat durant un període superior als sis mesos) i sobre els cursos de català que poden trobar a la ciutat, en el cas dels estudiants que siguin de fora de Catalunya.

D’altra banda, la bossa també conté un plànol de la ciutat i un díptic sobre què visitar-hi proporcionats per l’Oficina de Turisme de Manresa. Els paquets de benvinguda es podran recollir en horari de 10 h a 12  h i de 16 h a 18 h fins al dia 6 d’octubre, a la Biblioteca del Campus Universitari.
 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte