Vés al contingut

Notícies

Imagen

Formació in company dels estudis d'Empresa a persones d'UVE Solutions

UManresa impulsa la formació a mida per a empreses del territori

168 persones d’empreses del territori van rebre formació especialitzada i feta a mida de les necessitats de les empreses durant el curs 2022-2023 a UManresa. La Universitat ha donat un impuls a les accions formatives a mida i a la consultoria amb l’objectiu de  reforçar el seu paper referent a la Catalunya Central en la formació adreçada a les empreses. Entre les empreses que han confiat la formació dels seus equips a UManresa hi ha Uve Solutions, Grup Gamma i Avinent. L’objectiu d’UManresa és continuar aquest tipus de formacions per reforçar una de les línies estratègiques dels estudis d’Empresa, que aposten per una relació estreta entre empresa i el món acadèmic de manera que el teixit empresarial es beneficiï del coneixement universitari i viceversa. 

Les formacions ofertes durant el curs passat s’han adreçat a persones de perfils professionals diversos, d’empreses de diferents sectors, de diferents categories professionals i de diferents departaments: des la logística a l’atenció al client, passant per equips comercials o de direcció. En tots els casos se’ls ha ofert una formació a mida, dissenyada conjuntament entre Universitat i empresa per donar resposta als reptes formatius i d’aprenentatge de cada col·lectiu concret. 

L’adaptació dels programes a les necessitats fa que alguns siguin de curta durada – formacions de només dues o tres sessions -, o bé que s’allarguin durant mesos. En aquest darrer cas, explica Carla Martí, responsable de projectes de formació contínua en empresa d’UManresa, “aquestes formacions requereixen d’un nivell d’implicació en el disseny i l’execució que és molt més alt i que afecta tant l’equip universitari que el dissenya com l’empresa”. 

Simulació i autoconeixement

La formació a mida que ofereix UManresa té dos elements que la fan diferent. Per una banda, la incorporació de la metodologia de la simulació, que permet desenvolupar i entrenar habilitats i competències de forma pràctica i immersiva i fer-ho en entorns molt propers a la realitat, però segurs i controlats. En segon lloc, l’aprofundiment en l’autoconeixement de les persones, el treball d’intel·ligència emocional, clau per conèixer-se, identificar les altres persones i treballar habilitats comunicatives que són bàsiques en la gestió d’equips. 
 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte