Vés al contingut

Notícies

Imagen

Estudiants italians formant-se en Podologia a UManresa

Un grup d’estudiants italians es forma a UManresa per augmentar les seves competències en podologia

Un grup de persones procedents d’Italià es van incorporar la setmana passada a UManresa per formar-se en podologia. Es tracta de persones que tenen el títol de la professió a Itàlia, però que volen complementar la seva formació en àrees que queden fora dels estudis al seu país. Es tracta de continguts relacionats amb la cirurgia, la farmacologia, la metodologia de la investigació o l’exploració clínica de l’extremitat inferior. Formar-se en aquests àmbits de la professió els permet ampliar les competències professionals al seu país.

Ja fa anys que UManresa ofereix una formació específica adreçada als podòlegs italians. Durant tot el curs, des del mes de setembre fins al mes de juny, fan estades formatives d’una setmana un cop al mes. El primer grup d’italians que s’han incorporat aquest any a les aules va començar la formació el dimarts, 26 de setembre, i està format per quinze persones.

UManresa no rebia un grup d’estudiants italians des del curs 2019-2020. A causa de la pandèmia, el programa formatiu va quedar aturat durant els cursos 2020-2021 i 2022-2023. 
 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte