Vés al contingut

Graduació

Imagen

graduació umanresa 2022

Acte de graduació 2022

El campus Manresa de la UVic-UCC ha graduat 353 estudiants dels graus d'Infermeria, Fisioteràpia, Podologia, Logopèdia, ADE i Mestre d'Educació Infantil. La padrina de la promoció ha sigut Carmen Gomar, Directora de la Càtedra de Simulació i Seguretat del Pacient del campus Manresa de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya.

Actes de graduació anteriors

Imagen

graduació umanresa

Acte de graduació 2021

El campus Manresa de la UVic-UCC gradua 352 estudiants dels graus d'Infermeria, Fisioteràpia, Podologia, Logopèdia, ADE i Mestre d'Educació Infantil. El padrí de la promoció va ser Albert Giralt, director general de l’empresa Avinent.

Àlbum de fotos Lliçó de comiat

Imagen

acte de graduació 2019

Acte de graduació 2019

El campus Manresa de la UVic-UCC gradua 294 estudiants dels graus d'Infermeria, Fisioteràpia, Podologia, Logopèdia, ADE i Mestre d'Educació Infantil. La padrina de la promoció va ser Imma Ubiergo, adjunta a direcció general de la Fundació Universitària del Bages.

Àlbum de fotos

Imagen

acte de graduació 2018

Acte de graduació 2018

El campus Manresa de la UVic-UCC gradua 328 estudiants dels graus d'Infermeria, Fisioteràpia, Podologia, Logopèdia, ADE i Mestre d'Educació Infantil. La padrina de la promoció va ser Montserrat Vila, professora dels estudis d'Infermeria d'UManresa.

Àlbum de fotos

Imagen

acte de graduació 2017

Acte de graduació 2017

El campus Manresa de la UVic-UCC gradua 277 estudiants dels graus d'Infermeria, Fisioteràpia, Podologia, Logopèdia, ADE i Mestre d'Educació Infantil. El padrí de la promoció va ser Genís Sinca, periodista i escriptor manresà i guanyador del Premi Josep Pla de narrativa de l’any 2013

Àlbum de fotos

Imagen

acte de graduació 2016

Acte de graduació 2016

El campus Manresa de la UVic-UCC gradua 316 estudiants dels graus d'Infermeria, Fisioteràpia, Podologia, Logopèdia, ADE i Mestre d'Educació Infantil. El padrí de la promoció va ser David Noguera, president de Metges sense Fronteres Espanya.

Àlbum de fotos

Imagen

acte de graduació 2015

Acte de graduació 2015

El campus Manresa de la UVic-UCC gradua 313 estudiants dels graus d'Infermeria, Fisioteràpia, Podologia, Logopèdia, ADE i Mestre d'Educació Infantil. El padrí de la promoció va ser Valentí Oviedo, aleshores gerent de l'Auditori de Barcelona i actual director general del Gran Teatre del Liceu.

Àlbum de fotos

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte