Màster universitari en Metodologia de la Simulació aplicada a la Formació de Professionals de Ciències de la Salut i Socials

6a edició - modalitat semipresencial

Eines de personalitat pel desenvolupament personal. Entendre una nova manera d'observar, comprendre i relacionar-nos.
Disseny i rodatge dels teus propis casos de simulació. La clau és que provoqui aprenentatge i canvi en les actituds dels participants.
Debriefing. Aprèn de forma pràctica, estratègia de feedback i diàleg per a desenvolupar habilitats de conversa.
Innovació pedagògica. Integra nous models i estratègies pedagògiques que amplifiquen l'experiència d'aprenentatge.
Simulació per millorar la seguretat dels pacients i la qualitat assistencial.
Investigació i innovació. La simulació i el mètode científic van de la mà.

 

Descarrega el programa


El Màster universitari en Metodologia de la Simulació està destinat a la formació de professionals de Ciències de la Salut i Socials (formació per a formadors). Pretén que els docents i professionals incorporin, desenvolupin i potenciïn una gran varietat d'estratègies i habilitats didàctiques, pedagògiques i professionals, amb l'objectiu que puguin treure el màxim rendiment d'aquesta metodologia en termes d'aprenentatge.

 

La simulació, com a metodologia docent, es fonamenta en diferents punts de vista sobre l'aprenentatge: experiencial, constructivista i col·laboratiu. Resulta bàsic conèixer-los per entendre i assolir aquesta nova mirada. Només així podrem aprofundir en l'optimització del cicle d'aprenentatge que es viu amb la simulació.

 

Simulació CISARC

 

Cal destacar que la universitat està dotada d'unes instal·lacions que fan possible aquests requisits, i alhora estan adaptades totalment a les necessitats de l'aprenentatge i equipades amb l'última tecnologia.

 

El Màster és totalment experiencial i interactiu, i combina la creació de grups de discussió i anàlisi, també consta d´una part no presencial on s'utilitzaran diferents metodologies, estratègies i eines innovadores per donar riquesa a l'aprenentatge no presencial.

 

Activitat formativa de Simulació acreditada per la Sociedad Española de Simulación Clínica y Seguridad del Paciente. (SESSEP) núm. de registre: 0417. El Màster en Metodologia de la Simulació correspon a una titulació oficial única en tot l´estat Espanyol; el qual té accés a diferents Doctorats.

 

Sol·licita informació per al curs 2021-2022

* camps obligatoris
·El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària del Bages (UManresa).
· La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries d'UManresa.
· Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
· No es comunicaran a cap persona, entitat o organització aliena a la Fundació Universitària del Bages (UManresa).
· En qualsevol moment podrà exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-s’hi.
· Pot consultar informació addicional sobre protecció de dades a política de protecció de dades.

Informació general

ADREÇAT A
1. Docents i investigadors universitaris (de l’àmbit de les Ciències de la Salut i les Ciències Socials) que desitgin conèixer en profunditat i dominar les metodologies de simulació per poder aplicar-les en les seves estratègies docents i en els seus projectes de recerca o als seus centres de simulació.
2. Responsables de formació, de desenvolupament del talent i de recursos humans d’institucions diverses, amb especial interès per aquelles de l’àmbit sanitari i assistencial.
3. Professionals assistencials i responsables de la millora dels equips de treball (supervisors/es d’infermeria i caps clínics).
4. Professors de pregrau (cicles formatius, ensenyament secundari) amb especial interès a introduir metodologies innovadores en el procés d’ensenyament-aprenentatge.
5. Altres persones interessades en la metodologia de la simulació.
6. Facilitadors de simulació, coordinadors de centres de simulació, docents amb interès en la innovació docent, experts en simulació, professionals de l’àmbit de la salut (metges, infermers, psicòlegs, bombers i cossos de seguretat entre d’altres).
___
MODALITAT
Semipresencial
___
DURADA
60 ECTS
___
CALENDARI
del 21 d'octubre de 2021 a l’1 de juliol de 2022
___
HORARIS
Sessions presencials: Dijous i divendres de 9 a 20 h i dissabtes de 9 a 14 h.
___
LLOC
Centre d'Innovació en Simulació - CISARC
Campus UManresa - Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya
Fundació Universitària del Bages
Av. Universitària, 4-6, 08242 Manresa (Barcelona)
___
ACREDITACIÓ
Màster Universitari en Metodologia de la simulació aplicada a la formació de professionals de Ciències de la Salut i Socials, expedit per la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya.
Aquest Màster Universitari facilita l’accés a diferents programes de Doctorat.
___
CURS BONIFICABLE
Aquesta formació pot ser bonificable per l’empresa mitjançant la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo, en funció del crèdit que tingui disponible. Alternativament, en el cas que la formació es realitzi en horari laboral, l’empresa pot bonificar-se els costos salarials de les hores que el treballador inverteixi en la seva formació com a PIF – Permís Individual de Formació.

Lluís Puig

Cap de Fisioteràpia Hospital Esperit Sant i alumne del Màster en Simulació

> Coneix la seva experiència <

Gina Rognoni

Metge intensivista a Althaia i alumna del Màster en Simulació

> Coneix la seva experiència <

Santi González

Psicòleg especialitzat en desenvolupament d'equips i docent del Màster en Simulació

> Coneix la seva experiència <

més informació i contacte

 

Facultat de Ciències de la Salut d'UManresa
(Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya)
Centre Internacional de Simulació i Alt Rendiment Clínic
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa
T. 93 877 41 79
mastersimulacio@umanresa.cat

 

Activitat formativa de Simulació acreditada per Sociedad Española de Simulación Clínica y Seguridad del Paciente (SESSEP) nº registre: 0921

Acreditación sessep

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Subscriu-te a la newsletter de Simulació

* camps obligatoris
Les dades que ens proporciona seran incorporades al fitxer Servei d’informació, creat per la Fundació Universitària del Bages. S’utilitzaran per a atendre la seva petició i enviar-li la informació sol·licitada, si és el cas. Entenem que, omplint aquest formulari, ens autoritza a portar a terme aquest tractament. En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació adreçant-se a la Fundació (Avinguda Universitària, 4-6, Manresa).