Vés al contingut

HISTÒRIA | David Mauro, graduat en ADE

Imagen

14/11/2022

Entrevista a David Mauro, graduat en ADE a UManresa

Per què decideixes estudiar ADE? 

Vaig acabar l’ESO sense tenir gaire idea de què estudiar i vaig acabar fent un grau mig de Gestió Administrativa a l’Escola Montserrat, que vaig completar amb el grau superior d’Administració i Finances. Vaig veure que se’m donava bé. Vaig treure molt bones notes i vaig guanyar confiança per atrevir-me a fer un grau universitari.

 

I per què optes per UManresa? 

Jo volia seguir una metodologia similar a la que s’utilitzava a l’escola Montserrat, amb molta pràctica més que teoria, i UManresa m’oferia això. També em va agradar molt l’ús de la simulació com a metodologia d’aprenentatge, les instal·lacions o el funcionament del Campus Virtual. A més, com que vaig accedir als estudis des d’un CFGS puc completar el grau en tres anys. També vaig tenir en compte que com que soc de Sant Vicenç de Castellet, estudiar a Manresa em permet compaginar estudis i feina. Des que vaig començar els estudis he valorat també el suport i la predisposició i disponibilitat del professorat a ajudar-nos a tots. 

 

Què aporta la simulació als estudis d’ADE? 

La simulació ens permet posar-nos en situacions de molta pressió que ens podem trobar al llarg de la nostra carrera professional, aprendre a reaccionar, i adquirir experiència, tècniques i trucs per fer front a aquestes situacions.

 

Com ha estat estudiar a la universitat en plena pandèmia?

En el meu cas no ha suposat cap inconvenient, perquè el professorat es va adaptar ràpidament a la nova situació. Això ens va permetre continuar connectats a la universitat i seguir el temari. Hi ha una part dels estudis que es pot fer online perfectament.

 

Quin és el teu objectiu professional quan acabis els estudis?

Ara compagino els estudis amb la feina d’administratiu en una multinacional japonesa. M’agradaria continuar ascendint jeràrquicament en aquesta empresa, però estaria obert a treballar en qualsevol altre lloc si això em permet dirigir algun departament. Em sento ben format per avançar en aquest camí. De tota manera, tinc intenció de continuar aprenent i ja em plantejo complementar la meva formació amb algun màster que m’especialitzi. Però pas a pas, que primer he d’acabar el grau.

 

 

 

Afegeix un nou comentari

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte