Vés al contingut

HISTÒRIA | Gemma Carmona, graduada en ADE

Imagen

12/09/2022

Quan vas decidir estudiar un grau de gestió empresarial? Per què a UManresa-FUB? 

Ho vaig decidir després d’haver passat un estiu treballant en un despatx, quan tenia 16 anys. En realitat les tasques que feia eren molt simples, portava papers a altres oficines, ordenava l’arxiu, res de gran dificultat... però jo em fixava en com parlaven el director financer, els comptables, el gerent i desitjava poder entendre’ls i poder formar part un dia de les decisions d’una empresa. A més, m’agradava l’ambient de l’oficina i el ritme de treball.  Volia saber més de les funcions i gestió d’una empresa i després de fer una assignatura de “l’economia de l’empresa” a batxillerat, vaig veure clar que era el que volia estudiar a llarg termini.

Van influir molts factors en la meva tria per UManresa. El més rellevant va ser la proximitat, ja que vaig donar gran valor a tenir una bona qualitat de vida durant els 4 anys de carrera. A nivell econòmic també ho vaig estudiar bastant, ja que es tracta d'una universitat privada i d’entrada sembla que caldria tenir recursos abundants per finançar els 4 anys; però fent una mica de balanç, vaig veure que existia un programa de beques de col·laboració que no només m’ajudarien a pagar la matrícula sinó que també m’aportarien experiència en el CV (aquest va ser un punt positiu important). A més, em van oferir el programa Prèmium, el qual feia augmentar el valor de la formació amb 4 anys d’anglès i 2 anys de pràctiques remunerades. Sumant tots aquests elements, el preu del grau s’igualava bastant al de qualsevol altre universitat pública que hagués considerat prèviament i, en realitat, aquí m’estaven oferint oportunitats interessants que m’obririen moltes portes en el futur.

 

Com descriuries amb tres conceptes el grau en Gestió d'Empreses/ADE d'UManresa?  

Innovador (simulacions i metodologia), pràctic (aplicable al món empresarial actual) i proper (tracte personalitzat).

 

Has estat alumna del programa Prèmium. Quina valoració en fas? 

Formar part del programa Prèmium ha estat molt positiu. En realitat, jo crec que un gran avantatge és la flexibilitat del programa, vull dir que no consisteix en una única opció rígida de 4 anys d’idioma i 2 de pràctiques, sinó que s’adapta a les necessitats de cada alumne. En el meu cas, els dos primers anys vaig poder treure 2 títols d’anglès, fent classes en horaris compatibles amb la carrera. En canvi, el tercer i quart any vaig donar prioritat a començar pràctiques remunerades i així, amb aquesta combinació vaig aconseguir reforçar el meu CV. Altres companys estaven més interessats en aprofitar els 4 anys d'anglès i també van aconseguir els seus objectius. En resum, jo diria que el programa Prèmium és un complement excel·lent que revaloritza el grau d'ADE

Afegeix un nou comentari

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte