Vés al contingut

Notícies

Imagen

Estudiants de la Joviat participant en el concurs CompanyGame

162 estudiants de secundària competeixen en la tercera edició del concurs de simulació de negocis CompanyGame d’UManresa

162 estudiants de CFGS i de primer curs de Batxillerat han iniciat aquest mes d’abril la seva participació en la tercera edició del concurs UManresa – Company Game de simulació de negocis. La competició s’ha iniciat a les aules de vuit centres de secundària i culminarà el dia 12 de maig, amb la tercera de les tres rondes que conformen el campionat. L’organització d’aquesta competició és una iniciativa conjunta del Grup de Professors d’Economia i Empresa de Batxillerat de la Catalunya Central i dels estudis d’Empresa d’UManresa. L’activitat acabarà amb Tribuna Jove, un acte central que es farà el dia 15 de maig que aplegarà tots els estudiants que han pres part en la competició. 

Els 162 estudiants que prenen part en aquesta competició han d’anar superant proves de desenvolupament i resolent reptes empresarials utilitzant el software de simulació de negocis Sunny Day de Company Game. La plataforma virtual CompanyGame permet treballar habilitats i coneixements relacionats amb el desenvolupament de negocis i empreses a través del joc. 

L’empresa Feliu Consultors torna a donar suport a aquesta iniciativa patrocinant-la.

Una jornada dedicada a la intel·ligència artificial

Tribuna Jove és una activitat que pretén reunir estudiants de batxillerat i de cicles formatius de grau superior en una jornada lúdica i formativa. Aquesta tercera edició se centrarà en la tecnologia digital i la intel·ligència artificial. 

Les activitats començaran amb una conversa introductòria sobre l’aplicació de la tecnologia en l’educació que protagonitzaran un influencer i el youtuber Norman López i que moderarà el degà de la Facultat de Ciències Socials de Manresa, Marc Bernadich.

Els estudiants que assisteixin a aquesta edició del Tribuna Jove podran participar també en dos tallers pràctics. En un podran aprendre a produir un podcast fent ús d’eines d’IA. El segon taller també se centrarà en la creació de continguts, però en aquest cas es tractarà de fer i editar un vídeo a partir d’una tecnologia elaborada per Trendia.ai.

El programa es completa amb una activitat de gamificació que es durà a terme durant tota la jornada, que tindrà format de concurs i que inclourà un premi per als guanyadors. 

En el marc de la cloenda de Tribuna Jove es lliuraran els premis del concurs UManresa – Company Game, així com un reconeixement als millors treballs elaborats durant el taller. 

UManresa i la simulació en els estudis d’empresa

Els estudis d’empresa d’UManresa han estat pioners en l’ús de la simulació com a metodologia docent. Aquesta metodologia, que va començar a utilitzar-se als estudis de ciències de la salut, s’ha anat estenent a tota la institució, tant de grau com de cicles formatius de grau superior. La simulació està totalment implantada i és un dels trets diferencials dels estudis d’Empresa que imparteix UManresa: els graus en Direcció i Administració d’Empreses i en Gestió de la Societat Digital i els CFGS d’Administració i Finances i de Comerç Internacional. 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte