Vés al contingut

Notícies

Imagen

Selectivitat 2024 a UManresa

218 persones s’examinen de la Selectivitat a UManresa

218 persones s’examinen des d’avui fins dijous de la Prova d’Accés a la Universitat (PAU), coneguda com a selectivitat, a les instal·lacions d’UManresa. Un any més, la Universitat acull un dels quatre tribunals de les proves que hi ha a la ciutat de Manresa. Les persones que s’examinen són de l’Institut de Sant Vicenç de Castellet, l’Institut Francesc Ribalta de Solsona, l’Institut d’Auro de Santpedor i de La Salle Manresa.

Les proves es desenvoluparan durant tres dies. La selectivitat s’ha iniciat a les 9 del matí amb la prova de llengua i literatura castellanes. Durant la jornada d’avui, també s’han fet les proves de llengua estrangera, física, fonaments artístics, geografia, geologia i ciències ambientals i literatura dramàtica.

El segon dia es faran les proves d’història o història de la filosofia, anàlisi musical, ciències generals, llengua i cultures llatines, matemàtiques, dibuix tècnic, història de l’art, història de la música i la dansa, literatura castellana i química.

Finalment, el tercer dia, els joves faran els exàmens corresponents a les assignatures de llengua catalana i literatura, arts escèniques, dibuix artístic, llengua i cultura gregues, matemàtiques aplicades a les ciències socials, biologia, disseny, funcionament de l’empresa i disseny de models de negoci, literatura catalana i tecnologia i enginyeria.

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte