Vés al contingut

Notícies

Imagen

Alumnat del grau en ADE d'UManresa competint a MAPFRE Bugamap

UManresa selecciona l’alumnat d’ADE que representarà la universitat en la competició d’estratègia empresarial MAPFRE Bugamap

Alumnes de tercer curs del grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE) de la Facultat de Ciències Socials de Manresa de la UVic-UCC participen en la tercera edició de la competició interuniversitària MAPFRE Bugamap, un joc d’estratègia empresarial en el qual l’alumnat ha de dirigir i gestionar una empresa asseguradora. Aquest joc de simulació posa l’alumnat en la situació d’haver de prendre decisions d’acord amb una situació fictícia de mercat tenint en compte les actuacions de la competència, les polítiques comercials, l’evolució dels tipus d’interès i catàstrofes naturals. D’altra banda, han de simular quin és l’impacte de cadascuna de les decisions que prenen, tant pel que fa al rati combinat, la quota de mercat, la solvència de l’empresa i el benefici net. La competició obliga l’estudiantat a treballar en equip, prenent decisions en grups formats per un mínim de 4 integrants.

L’equip que va guanyar la competició a UManresa està format per Agustina Amarillo, David Mauro, Anna Serra i Ibtissam Tazaghart. Aquest equip competirà en la final amb els equips seleccionats a la Universitat de Lleida, la Universitat de Girona, la Universitat Abat Oliba, la Universitat Internacional de Catalunya, la Universitat de les Illes Balears, ESERP, la Universitat Rovira i Vigrili i la Universitat Pompeu Fabra. El premi per a l’equip guanyador consistirà en una targeta d’Amazon valorada en 200 euros per a cadascun dels alumnes integrants de l’equip guanyador.

  • ADE
  • simulació
  • competició
  • estratègia empresarial
  • Bugamap

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte