Vés al contingut

Notícies

Imagen

Imatge del Congrés Internacional de Ciència a l'Educació Infantil, Science since birth

S’obre el termini de presentació de comunicacions per al I Congrés Internacional de Ciència a l’Educació Infantil

UManresa acollirà el proper mes de juliol la primera edició del Congrés Internacional de Ciència a l’Educació Infantil, Science since birth. El Congrés té com a objectiu donar visibilitat i entitat pròpia a l’educació científica a les primeres edats i reunir la investigació que fan els docents en aquest àmbit. Les persones i equips d’investigació en aquesta temàtica podran presentar comunicacions al Congrés. Fins al dia 1 de febrer es poden presentar les candidatures per exposar aquesta recerca. El comitè científic del congrés farà públic durant el mes de març les comunicacions que hagin estat acceptades. 

El Congrés se celebrarà entre els dies 5 i 7 de juliol a UManresa. Les línies temàtiques que s’hi tractaran seran la competència científica fins als 8 anys, l’educació científica inclusiva, la formació inicial i permanent del professorat i els reptes de futur de la societat amb l’agenda 2030. A banda de la presentació de les comunicacions, el congrés comptarà amb les ponències d’expertes internacionals, com la biòloga i doctora en Educació Melina Furman, i la investigadora en educació científica i formadora de docents, Chris Siry. A l’entorn del congrés també hi haurà taules rodones, tallers pràctics i sessions per compartir experiències escolars. També es podran visitar i conèixer espais com el Lab 0_6 i el Centre d’Innovació en Simulació d’UManresa.  

L’educació científica a les primeres edats és un dels àmbits d’expertesa dels estudis de Grau en Mestre d’Educació Infantil d’UManresa. Una expertesa amb una llarga trajectòria en la creació d’espais de ciència per a infants de la Universitat i en el treball de recerca que es desenvolupa en el marc del projecte europeu Communities for Science, que lidera UManresa. 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte