Vés al contingut

Notícies

Imagen

Signatura del conveni amb Catalana d'Occident

Assegurances Catalana Occidente patrocina un any més un dels tres Premis UManresa

Assegurances Catalana Occident i UManresa – Fundació Universitària del Bages han renovat un any més el conveni a través del qual la companyia es converteix en patrocinadora d’un dels Premis UManresa a treballs de recerca de Batxillerat. L’aportació econòmica de l’asseguradora es destinarà a reconèixer els millors treballs de recerca de temes de l’àmbit de les ciències de la Salut amb un primer premi de 700 euros i un accèssit de 300. 

La renovació del conveni de patrocini l’han signat Luís Estrella de Delàs, en representació d’Assegurances Catalana Occidente, i Valentí Martínez, director general de la Fundació Universitària del Bages. A l’acte hi ha assistit Daniel Concepción, director de sucursal de la companyia a Manresa.

UManresa ha convocat la vint-i-dosena edició dels Premis de Recerca de Batxillerat. La convocatòria s’adreça a estudiants de segon curs de Batxillerat i té com a finalitat reconèixer l’esforç d’investigació i recerca que fan aquests joves estudiants, així com l’acompanyament que reben per part dels centres i els tutors. A més de la modalitat de Ciències de la Salut, els premis també reconeixeran treballs de recerca del món de l’economia i l’empresa i de l’àmbit de l’educació. El termini de presentació de treballs està obert fins al 31 de març de 2023. 
 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte