Vés al contingut

Notícies

Imagen

UManresa

El Servei d’Idiomes d’UManresa obre les inscripcions per als cursos intensius d’estiu, que seran en format semipresencial

El Servei d’Idiomes d’UManresa ha obert el termini d’inscripcions per als cursos intensius d’idiomes que impartirà entre els dies 1 i 23 de juliol. Els cursos s’impartiran en un format híbrid, amb classes que seran presencials i amb una part de la formació que es farà en sessions síncrones online. L’oferta inclou cursos d’anglès des del nivell A1 fins al C1 i incorpora un curs monogràfic de conversa presencial per a alumnes que tinguin acreditat un nivell de B1 o superior. Tots els cursos aniran a càrrec de professorat expert amb experiència docent en l’àmbit universitari. L’oferta està oberta a qualsevol persona a partir dels 16 anys, encara que no tingui cap vinculació amb la institució universitària.

L’oferta de cursos del Servei d’Idiomes d’UManresa està reconeguda pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat. En aquest cas, els docents que superin els cursos de nivell B1, B2 i C1 poden presentar la formació per incloure-la al registre XTEC. La resta de formacions, la del nivell A1 i A2 i el monogràfic de conversa, es reconeixen com a formació permanent.

D’altra banda, les empreses tenen la possibilitat de bonificar la formació dels seus empleats a través de la Fundació Estatal per a la Formació en l’ocupació, en funció del crèdit disponible. Si la formació es realitza en horari laboral, les empreses poden bonificar els costos salarials de les hores que el treballador inverteixi en la seva formació com a Permís Individual de Formació.

Les inscripcions per participar-hi s’han de fer abans del 23 de juny.

  • Servei d'Idiomes
  • idiomes
  • cursos idiomes

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte