Vés al contingut

Notícies

Imagen

UManresa

Els estudiants de primer de grau s’incorporen al curs universitari 2020-2021 a UManresa

Aquest dilluns, 28 de setembre, prop de 400 estudiants de primer curs han començat els seus estudis universitaris a les facultats de Ciències de la Salut i Ciències Socials de Manresa de la UVic-UCC. Aquests estudiants se sumen als 1.142 de segon, tercer i quart curs que van començar el passat 14 de setembre, juntament amb el centenar d’estudiants dels tres cicles formatius de grau superior que imparteix el Campus Professional. En aquests moments, la xifra definitiva d’estudiants que estudiaran a UManresa durant el curs 20-21 no està tancada, ja que a principis d’octubre s’obre un nou període d’inscripció universitària per als estudiants que s’han examinat de selectivitat durant el mes de setembre.  

Aquest curs 2020-2021, i com a conseqüència de la pandèmia de la CoViD-19, s’ha iniciat un pla de mesures que avança en un nou enfocament de la docència presencial amb l’objectiu de dotar-la de més valor i incorporar els avantatges de la formació no presencial, en línia amb el que ja preveia el model pedagògic de la institució, aprovat l’any 2019. Les Facultats de Ciències de la Salut i Ciències Socials han optat per un model de docència híbrid, adaptat a les especificitats de cadascuna de les titulacions.  

A més, amb el lema “Aquí ho fem bé”, s’han posat en marxa diferents mesures de prevenció i actuació davant de possibles contagis per CoViD-19 per tal de protegir la comunitat i totes les persones que fan ús de les instal·lacions universitàries. Totes aquestes mesures estan alineades amb les recomanacions i directrius fixades per les autoritats sanitàries. 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte