Vés al contingut

Notícies

Imagen

La llar d'infants Upetita ha iniciat l'activitat

La Upetita, l’escola bressol de la Universitat, rep els primers infants

Coincidint amb l’inici del curs escolar 2022-2023, UManresa ha posat en funcionament avui la Upetita, l’escola bressol de la universitat. Nens i nenes s’han incorporat avui a l’activitat d’aquest innovador servei, la primera llar d’infants de Catalunya vinculada als estudis del grau en Mestre d’Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials de Manresa i del CFGS d’Educació Infantil del Campus Professional. 

Les instal·lacions de la Upetita estan ubicades a la planta baixa de la FUB4 – UEducació, el nou edifici que des del curs passat aglutina tots els serveis i l’activitat docent de l’àmbit de l’educació de la Universitat. A banda de la seva singularitat per la vinculació als estudis, la Upetita és un espai educador en el qual es tracta els infants com a éssers intel·ligents i capaços, que els posarà en contacte amb la cultura i la ciència i que permetrà als professionals de l’educació dur a la pràctica la innovació pedagògica que es treballa a les aules. D’altra banda, en la línia de l’especialització d’UManresa, la llar d’infants apostarà per la promoció de la curiositat i l’esperit investigador dels infants a través de l’Explora 0_3, un espai especialment dissenyat perquè els infants més petits entrin en contacte amb propostes de ciència i d'experimentació que fomentin la seva curiositat.

Tot i posar-se en marxa de manera regular aquest setembre, l’activitat de la Upetita es va posar en funcionament durant els mesos de juny i juliol amb una proposta educativa adreçada a infants de 0 a 3 anys a la qual van assistir 26 infants. 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte