Vés al contingut

Notícies

Imagen

Membres de l'equip del Lab 0-6 d'UManresa amb mestres de l'escola St Peter's amb una de les propostes del laboratori

L’escola St Peter’s de Barcelona s’inspira en el Lab 0-6 d’UManresa per crear el primer laboratori escolar per a infants fins als 5 anys

L’escola St Peter’s de Barcelona ha inaugurat aquesta setmana el primer laboratori escolar per fomentar la ciència i l’esperit de recerca dels infants fins als 5 anys que estudien al centre. Aquest nou espai està inspirat en el Lab 0-6 del campus Manresa de la UVic-UCC que ha col·laborat en el projecte formant les mestres d’educació infantil de l’escola per treure el màxim rendiment del laboratori. A banda d’aquesta formació, la directora del grau en Mestre d’Educació Infantil d’UManresa, Montserrat Pedreira, ha fet propostes d’activitats que s’han inclòs al currículum d’educació infantil i que es desenvoluparan al nou laboratori.


Aquest laboratori està format per 13 espais que contenen tots els elements d’un laboratori científic, però dissenyats a escala infantil. Disposa d’una taula de llums, plafons per treballar el magnetisme, transmissió de moviment, palanques amb diferents eixos, un sorral amb l’ecosistema marí, una taula de classificació de minerals, microscopis, lupes i materials per fer experiments científics, entre d’altres. Tots els espais han estat construïts pel fuster Toni Mayor, que és també el fuster del Lab 0-6. 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte