Vés al contingut

Notícies

Imagen

UManresa acull proves de l'Oxford Test of English

L’Escola d’Idiomes d’UManresa amplia les opcions d’acreditar el nivell d’anglès amb l’Oxford Test of English Advanced

L’Escola d’Idiomes d’UManresa ja és centre examinador de l’Oxford Test of English Advanced, certificació que permetrà acreditar oficialment fins al nivell C1 d’anglès. D’aquesta manera, s’amplien els exàmens oficials de l’Oxford Test of English que es poden fer a UManresa, que fins ara anaven del nivell A2 fins al B2. Els primers exàmens del C1 es podran fer a partir del mes de maig i inclouran tant les convocatòries vinculades als cursos que imparteix l’Escola d’Idiomes com les convocatòries lliures per a persones que vulguin fer un examen oficial per acreditar el nivell. 

UManresa és centre certificador oficial de l’Oxford Test of English des de finals de l’any 2021. Des de llavors, la universitat ha acollit un total de 52 convocatòries de la prova, tant de les lliures i obertes a tothom com de les vinculades als cursos de l’Escola d’Idiomes. 266 persones s’han presentat a aquestes proves. En els propers mesos està previst realitzar una dotzena de convocatòries més. 

L’Oxford Test of English (OTE) és una certificació que permet acreditar des del nivell A2 fins el C1 del Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües. És un examen que certifica la Universitat d’Oxford i està reconegut tant a nivell internacional com nacional. Un dels avantatges d’aquesta prova és que es fa íntegrament per ordinador des de les instal·lacions d’UManresa-FUB i que els resultats estan disponibles en cinc dies. 
 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte