Vés al contingut

Notícies

Imagen

Representants d'UManresa a l'Hospital Sagrat Cor de Martorell

L’Hospital Sagrat Cor de Germanes Hospitalàries i UManresa - FUB reforcen l’aliança per a la formació d'infermeres i infermers

Representants d’UManresa – Fundació Universitària del Bages i una part del consell de direcció de l’Hospital Sagrat Cor de Germanes Hospitalàries es van reunir el passat dilluns, 1 de juliol, a Martorell per tal d’avaluar l’aliança de col·laboració entre ambdues institucions, que fa dues dècades que perdura. La trobada, a més, va servir per plantejar possibles noves col·laboracions i projectes conjunts.

La trobada va comptar amb la presència del Sr. Antoni Llobet, actual director general de la Fundació Universitària del Bages, la Dra. Mireia Torralba, degana de la Facultat de Ciències de la Salut, i Carmen Valiente, directora del Grau en Infermeria. Per part de l’Hospital, hi van assistir Carlos Márquez, tutor referent de l’alumnat que acudeix al centre procedent d’UManresa - FUB, el Dr. Manel Sánchez, responsable de docència, així com el Dr. Jesús Ezquerra, director gerent, el Dr. Carles Franquelo, director mèdic, i Pilar Herrero, directora d’infermeria.

La col·laboració amb UManresa – FUB es remunta als anys 2004-2005, període des del qual l’Hospital Sagrat Cor ha estat atenent alumnes de tercer i, actualment, de quart curs del Grau en Infermeria. La reunió va ser molt productiva i es preveu que, ben aviat, formalitzarem nous acords que beneficiïn ambdues parts.

Finalment, es va fer una visita a l'edifici 9 de l'Hospital Sagrat Cor, on l'infermer Alberto García va explicar el programa de la nova Unitat de Rehabilitació Integral de TCA Sagrat Cor-Bellvitge. A més d'aquesta unitat, es van visitar els nous espais de farmàcia i docència.


 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte