Vés al contingut

Notícies

Imagen

Mireia Torralba i Sandra Espino presentaran una ponència a CIINECO

L’ús de la simulació com a metodologia docent al grau en Logopèdia d’UManresa serà una de les ponències del I Congrés Internacional d’Innovació Docent

La directora del grau en Logopèdia, Sandra Espino, i la degana de la Facultat de Ciències de la Salut del campus Manresa de la UVic-UCC, Mireia Torralba, participaran els dies 7 i 8 de juliol en el I Congrés Internacional d’Innovació Docent, Educació i Transferència del Coneixement (CIINECO). Es tracta d’un congrés que se celebrarà en format online i que és un espai de trobada entre investigadors i docents de totes les àrees de coneixement que comparteixen una preocupació per la comunitat educativa, compromesa amb la renovació i la millora de les pràctiques docents a l’aula. 

La participació de Torralba i Espino s’emmarca en el simposi “Innovació docent i educativa en ciències de la salut”. La ponència que hi presenten es titula “La simulació com a metodologia docent. Una experiència formativa en Logopèdia”. En la ponència s’hi descriu l’experiència formativa realitzada amb pacients simulats durant una situació d’entrevista clínica duta a terme amb estudiants universitaris de segon curs del grau en Logopèdia. 

El Congrés té com a finalitat fomentar la recerca en l’àmbit educatiu, prestant especial atenció a la innovació com a factor diferencial per a la motivació dels estudiants. Durant el congrés es vol fomentar el debat, l’intercanvi i la reflexió sobre modalitats innovadores d’ensenyament i aprenentatge per a professors i investigadors; presentar activitats d’innovació educativa emergents que es poden aplicar a totes les àrees de coneixement; i traslladar els principals resultats a la comunitat educativa perquè docents de qualsevol disciplina puguin aplicar pràctiques innovadores emergents a l’aula. 

  • logopèdia
  • simulació
  • innovació

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte