Vés al contingut

Notícies

Imagen

Gala de lliurament dels premis Atrapallibres

Manresa acull la gala dels Premis Atrapallibres i Protagonista Jove, que han comptat amb la implicació d'UManresa

Foto: Mata Pich

El Teatre Kursaal de Manresa va acollir el dia 11 de juny l’acte de lliurament dels Premis Atrapallibres i Protagonista Jove. Impulsats pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil i considerats uns dels guardons culturals més importants del país, els Premis han batut un nou rècord de participació amb la implicació de més de 14.000 infants i joves d'entre 9 i 16 anys que han format part del jurat literari que ha premiat les millors obres de literatura infantil i juvenil en català. Una representació d'UManresa va assistir a la gala de lliurament dels premis per la implicació de la Universitat en aquest projecte per impulsar la lectura en català entre infants i joves. La gala va aplegar 700 persones.

Les estudiants del Grau en Mestre d’Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials de Manresa han participat en aquesta edició acompanyant i tutelant nens i nenes en la lectura de les obres seleccionades per al Premi. Aquesta col·laboració forma part del programa Competències Transversals dels estudis de Grau. A més, el Centre de Documentació en Literatura Infantil i Juvenil Josep Maria Aloy d'UManresa també ha col·laborat amb el premi, participant en la divulgació del certamen i cedint l’Espai Aloy per a trobades amb mestres i mediadors.

Les obres guanyadores del 19è Premi Atrapallibres són: en la categoria de 9 anys, Contes de casa de Salvador Comelles i Sandra Aguilar; en la categoria de 10 anys, Fora de lloc de Lucy Knisley; i en la categoria d'11 anys, Filstrup de Jaume Copons i Òscar Julve. Les obres guanyadores del 28è Premi Protagonista Jove són: en la categoria de 12-14 anys, Ghost de Jason Reynolds; i en la categoria de 14-16 anys, Gossos salvatges de Georgina Dalmau.
 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte