Vés al contingut

Notícies

Imagen

UManresa

Marina Geli parlarà de gènere i COVID-19 a Manresa dins el cicle de xerrades “Dones de ciència”

Marina Geli i Fàbrega, directora general de Fundació d’Estudis Superior en Ciències de la Salut (FESS), titular de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC i coordinadora del Centre d’Estudis Sanitaris i Socials (CESS) de la Universitat, serà el proper 25 de maig a Manresa per pronunciar la conferència titulada “Mirada de gènere i COVID-19”. L’acte serà presentat per la degana de la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa, Mireia Torralba, i forma part del cicle “Dones de ciència”. Organitzat per Fem UVicUCC Territori, se celebrarà a l’Espai Plana de l’Om, a les 19 h. Per assistir-hi, cal recollir amb antelació una invitació a les taquilles del teatre Kursaal o bé descarregar-se-la des del web d’aquest equipament www.kursaal.cat.

El cicle “Dones de ciència” l’integren un total de quatre xerrades protagonitzades per dones vinculades a la UVic-UCC i es faran a diferents punts del territori: Olot, Manresa, Manlleu i Granollers. A Olot, el 13 de maig, la coordinadora del grup de recerca d’Estudis de gènere: traducció, literatura, història i comunicació, Pilar Godayol parlarà de “Maria Aurèlia Capmany i el feminisme català”. El 16 de juny a Manlleu, Marta Guadalupe Rivera, directora de la Càtedra d’Agroecologia i sistemes Alimentaris de la UVic-UCC, parlarà sobre “Alimentació i canvi climàtic”. Finalment, Anna Pérez Quintana, directora de la Unitat d’Igualtat de la UVic-UCC i investigadora del grup de recerca Societats, Polítiques i Comunitats Inclusives, parlarà el 17 de juny a Granollers de “Les dones, l’economia i la pandèmia”.

Fem UVic-UCC Territori és una iniciativa de la universitat que pretén establir sinergies i difondre l’activitat formativa, cultural i investigadora tant de la Universitat cap als municipis, com dels municipis cap al conjunt del territori. 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte