Vés al contingut

Notícies

Imagen

Primera edició de la Jornada interna de recerca d'UManresa

Mig centenar de persones participen en la primera Jornada Interna de Recerca i Innovació d’UManresa

Una cinquantena de persones van participar ahir, 4 de juliol, en la primera edició de la Jornada Interna de Recerca i Innovació, que es va celebrar al llarg del matí a la sala d’actes de la FUB2. La direcció d’Innovació, Recerca i Transferència de Coneixement d’UManresa ha organitzat per primera vegada aquesta activitat amb l'objectiu de donar a conèixer internament l'estat actual de la recerca que fa el PDI d’UManresa.

La jornada va incloure una conferència a càrrec de Jaume Pérez Payarols, consultor sènior i exdirector d'Innovació i Investigació de l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona, titulada “Innovació i recerca: una mirada global i com construir entitats líder”. Tot seguit es van presentar línies i projectes de recerca desenvolupats pels diferents grups de recerca (AIR/GR) d'UManresa. Les presentacions van incloure intervencions de Gabriel Lemkow (GRECC), Salomé Tàrrega (Epi4Health), Carlota Riera (GRITS), Anna Fàbrega (BiTRaG) i Carles Escalona (SEaHM). Aquesta primera jornada es va complementar amb una sessió de networking i una exposició de pòsters.

A més de donar a conèixer la recerca que es fa a UManresa, aquesta jornada també vol promoure la investigació entre el personal docent i incentivar la col·laboració entre els diferents equips d'investigació. La direcció de recerca i innovació d'UManresa vol consolidar aquesta jornada com una cita anual en el calendari acadèmic.
 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte