Vés al contingut

Notícies

Imagen

Portes obertes a la Upetita

Més de seixanta famílies visiten la nova llar d'infants d'UManresa, la Upetita

Seixanta-cinc famílies han aprofitat la Jornada de Portes Obertes que s'ha fet aquest dissabte per conèixer el projecte educatiu i les instal·lacions de la Upetita. La Upetita és una nova llar d'infants que entrarà en funcionament el curs que ve i que té com a peculiaritat que és la primera escola bressol del país vinculada a uns estudis de Grau en Mestre d'Educació Infantil i al CFGS d'Educació Infantil. Les famílies interessades en el projecte han pogut recórrer les instal·lacions i conèixer, de la mà de les mestres que han dissenyat l'escola, les seves peculiaritats. A banda de la seixantena de famílies que han aprofitat la Jornada de Portes Obertes, n'hi ha una cinquantena més d'interessades que faran visites personalitzades en properes dates. La llar d'infants ofereix un total de 41 places.

Ubicada a les instal·lacions del nou edifici FUB 4 -UEducació, la Upetita serà singular per la seva vinculació a la Universitat, perquè posarà en contacte infants, cultura i ciència, perquè permetrà dur a la pràctica la innovació pedagògica que es treballa a les aules universitàries i perquè, en la línia de l’especialització d’UManresa, apostarà per la promoció de la curiositat i l’esperit investigador dels infants.

La nova llar d’infants té una superfície d’uns 600 metres quadrats i el seu disseny i projecte educatiu respon a una visió de l’infant com a ésser intel·ligent i capaç, amb una inclinació natural a fer-se preguntes sobre el seu entorn, fet que la nova escoleta vol fomentar i estimular.
 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte