Vés al contingut

Notícies

Imagen

Sessió formativa per a comandaments intermedis d'empreses del programa ADE Prèmium

UEmpresa inicia jornades exclusives per a comandaments intermedis de les empreses Prèmium

Amb l’objectiu de cobrir un buit en la formació de persones que ocupen càrrecs intermedis, UEmpresa ha posat en marxa sessions formatives adreçat a persones que treballen a les empreses col·laboradores del programa Prèmium del grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE) de la Facultat de Ciències Socials, un programa que ofereix a les empreses l'oportunitat de participar en el disseny de l'experiència formativa dels estudiants i acollir-los en pràctiques en diferents períodes al llarg del seu itinerari formatiu, així com també permet que l'alumnat es formi en anglès durant els quatre cursos del grau i un segon idioma estranger, a partir de tercer.

La formació es desenvolupa en format de seminaris que es desenvolupen a les instal·lacions de l’edifici UEmpresa amb l’objectiu de convertir-les en un espai obert a les empreses. Aquesta és una de les accions que UEmpresa està impulsant per aconseguir la integració de les empreses amb la Universitat.

Una de les primeres accions formatives que s’ha desenvolupat en el marc d’aquest programa ha estat una jornada sobre com sobreviure a la invasió de les reunions. La formació ha anat a càrrec del director creatiu executiu i strategy advisor a Ogilvy Barcelona, Gabriel García de Oro. En la formació, García de Oro ha explicat que les reunions funcionen com un relat, que són un storytelling, i que es poden dissenyar i dirigir per treure’n els millors resultats.  
 
L’objectiu d’UEmpresa és programar noves càpsules formatives adreçades a aquests comandaments amb continguts innovadors i aplicables en el dia a dia de la feina d’aquests professionals. 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte