Vés al contingut

Notícies

Imagen

UManresa

UManresa divulga i posa a l'abast de les empreses una guia per impulsar la reflexió i l’aprenentage de les organitzacions davant la CoViD-19

UManresa ha posat a disposició de les empreses i organitzacions la Guia per facilitar l’aprenentatge en el marc de la CoViD-19 que ha elaborat conjuntament amb la Universidad de Mondragón, Knowledge Works i Unió Consorci Formació. El document, que es va presentar durant la jornada online “Ecosistemes d’innovació i transformació empresarial en temps de CoViD-19. Els casos del Bages i Mondragón”, organitzada per Avinent, Althaia i UManresa-Fundació Universitària del Bages, pretén facilitar que empreses i organitzacions reflexionin i capitalitzin tota l’experiència i els aprenentatges adquirits durant la situació extraordinària que representa aquesta pandèmia mundial. La guia parteix del convenciment que cal reflexionar, capturar i documentar tot el que s’ha après per compartir-ho, contrastar-ho i aprendre en i amb els equips que integren empreses i organitzacions. Aquesta reflexió s’ha de traduir, segons els seus impulsors, en una proposta d’accions i canvis que cal incorporar de manera individual i en les dinàmiques de treball dels equips i organitzacions. El document s’adreça a professionals amb funció directiva i a referents i facilitadors interessats en conduir aquest procés de reflexió i aprenentatge en els equips.  

El model metodològic que proposa la guia parteix de la reflexió personal, d’una posada en comú dins l’equip, continua amb un aprenentatge i una adquisició de compromisos i culmina amb la concreció d’un pla d’acció.  

El document es pot consultar en aquest enllaç de la pàgina web d’UManresa. A més, les institucions impulsores de la guia ofereixen a empreses i organitzacions que hi puguin estar interessades a fer un acompanyament del procés de reflexió.  

Per part d’UManresa, en l’elaboració del document hi ha intervingut el director de Nous Projectes, Òscar Dalmau, el director d’Innovació i Recerca, Xavier Gironès, el director del grau en ADE, Jordi Conca, i el responsable d’Emprenedoria, Marc Bernadich.  

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte