Vés al contingut

Notícies

Imagen

Participants en la Demo Day d'eHealthinking

UManresa engega la tercera edició del projecte eHEALTHINKING per a emprenedors tecnològics en salut i serveis socials

UManresa, a través del projecte eHEALTHINKING, ha obert les inscripcions de la tercera edició del programa formatiu, d’assessorament i acompanyament, per a persones que vulguin posar en marxa projectes en els sectors de la salut i social. eHEALTHINKING és una plataforma d’emprenedoria concebuda com un viver d'idees innovadores i com a acceleradora de productes i serveis que tinguin un impacte tant en els àmbits de la salut com en el social. Participar en aquest programa ofereix als emprenedors la possibilitat de formar-se i rebre assessorament per part de professionals i entitats de reconegut impacte internacional amb els quals podran interactuar durant tot el procés de conversió de les seves idees en productes o serveis per a ser llançats al mercat. D’aquests avantatges se n’han beneficiat fins ara els impulsors dels 25 projectes que han participat en les convocatòries anteriors.

Formació gratuïta adaptada a les necessitats d’emprenedors dels sectors salut i social

El programa s’ha dissenyat tenint en compte les peculiaritats dels ecosistemes que envolten els projectes dels àmbits de la salut i social. Aquests són sectors que requereixen del domini de les característiques dels productes sanitaris, així com de les especificitats de la recerca que hi està associada. Aquesta tercera edició del programa formatiu es posarà en marxa la segona setmana de setembre i s’allargarà fins a mitjans de desembre. Es tracta d’una formació de 100 hores de durada, totalment subvencionada i que s’impartirà en un format híbrid que combinarà sessions en línia i sessions presencials. El programa inclou tallers, sessions de simulació i assessorament metodològic, i tutories personalitzades.

UManresa, líder del projecte

A banda de la formació adreçada a emprenedors, eHEALTHINKING també funciona com a plataforma acceleradora de projectes innovadors i com a punt de trobada de creadors amb tot un ecosistema d’empreses i entitats especialitzades en tecnologia, telecomunicacions, malalties cròniques i dependència. UManresa promou aquesta iniciativa, que forma part del Programa Primer de Preacceleració 2024 i està subvencionat pel Departament d’Empresa i Treball amb cofinançament dels Fons Socials Europeus Plus. També compta amb el suport de Caixa d’Enginyers.

Donar resposta als reptes de l’envelliment i la cronicitat

eHEALTHINKING va néixer amb l’objectiu de contribuir a resoldre els reptes que planteja l’envelliment de la població, com ara la cronicitat d’algunes malalties i la dependència. Aquesta realitat fa necessàries solucions innovadores i que integrin totes les persones que intervenen en l’atenció d’aquestes persones, des del propi pacient fins a cuidadors, familiars, professionals de la salut i dels serveis socials, associacions de malalts i de familiars, ONG i centres de salut (hospitals, sociosanitaris, atenció primària). El projecte vol implicar també empreses tecnològiques, centres de recerca, centres d’innovació i personal investigador especialitzat en aquest àmbit, en el marc de l’Agenda Compartida Manresa-Bages.

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte